Δημοτικό Ωδείο Καβάλας

Συναυλία με έργα των Haendel, Vivaldi, Bach, Mozart, Barber και Elgar, έδωσε το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (29/04).

Στον 9ο πανελλήνιο μουσικό διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου - Σιγάρα που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 26 και 27 Απριλίου, συμμετείχαν και ταλαντούχοι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, έχοντας σημαντικές διακρίσεις.

Την πασχαλινή του συναυλία πραγματοποιεί την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 20:30 στη Μεγάλη Λέσχη το δημοτικό ωδείο Καβάλας. 

Ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ πιάνου για 4 χέρια από την Marianne Libis Wandersleben και τον Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, δόθηκε την Πέμπτη (22/02) στην Καβάλα.

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας παρουσία πολλών προσκεκλημένων, μαθητών, γονιών, εργαζόμενων του ΔΩΚ και μουσικών της Φιλαρμονικής Καβάλας. 

Σημαντική ήταν η διάκριση που πέτυχε η μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, Λυδία Προκόβα - Παπαδοπούλου, στον 4ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Χ.Α.Ν.Θ. «Τάσος Παππάς» για Πιάνο – Έγχορδα – Πνευστά – Νυκτά που έλαβε χώρα στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2023 στην Θεσσαλονίκη.

Tην Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 20:30 το βράδυ στη Μεγάλη Λέσχη της Καβάλας, ο Φώτης Κουτσοθόδωρος, διακεκριμένος σολίστ, καθηγητής και διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, θα πραγματοποιήσει ρεσιτάλ κιθάρας.

Την Πέμπτη (31/08) στις 21:00, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας γιορτάζει την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού και στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, η σοπράνο Όλγα Μπαλωμένου και ο πιανίστας Πάρης Τσίρτσης θα παρουσιάσουν το project «AdAstra», μια συναυλία νεοκλασικής και ηλεκτρονικής μουσικής.

Το βράδυ της Παρασκευής (30/06), συναυλία έδωσαν τα μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καβάλας. 

Όταν η μαγεία των παραμυθιών «παντρεύεται» με την αρμονία της μουσικής, τότε το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετική σύμπραξη του λόγου με τις νότες

Τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλλαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 85 χρόνων λειτουργίας του, εκφράζει το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας.

γράφει ο

Βασίλης Λωλίδης

Το ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει την ιστορία του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Ο Φωτογραφικός όμιλος Καβάλας συμμετέχει στον εορτασμό των 85 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας

Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας κλείνει φέτος 85 χρόνια “ζωής” και από τις 27 έως τις 30 Απριλίου, θα διεξαχθούν εορταστικές εκδηλώσεις στη Μεγάλη Λέσχη.

Οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας Θεοδοσία και Άρης Δαφνιώτης είχαν σημαντική διάκριση στον «6ο Πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου για παιδιά» που έλαβε χώρα στις 18 και 19 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Συναυλία με Βιολοντσέλο και πιάνο διοργανώνει το δημοτικό ωδείο Καβάλας στην αίθουσα Μεγάλης Λέσχης.

Ημερίδες ενημέρωσης για τις μουσικές σπουδές στα ωδεία διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας.

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 20:30, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας φιλοξενεί δύο διακεκριμένους μουσικούς, τον Δημήτριο Πάτρα και την Μαριλένα Λι

Σημαντική ήταν η διάκριση που πέτυχε η μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας Πασχαλίνα Ντινούδη στον Διεθνή Διαγωνισμό Τραγουδιού

Σελίδες