Δημοτική θεατρική ομάδα Θάσου

Η Δημοτική θεατρική ομάδα Λιμένα του Δήμου Θάσου, θα παρουσιάσει την παράσταση «Φτυστός ο μακαρίτης» από τις 17 έως τις 21 Απριλίου.

Η δημοτική θεατρική σκηνή ενηλίκων των Λιμεναρίων Θάσου, το τριήμερο 18-20 Μαΐου στις Αποθήκες Μεταλλείων, θα παρουσιάσει την παράσταση “Δεν είμαι εγώ”.

Η δημοτική σκηνή Λιμεναρίων Θάσου το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο στο κοινό της Καβάλας στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου με πρωτοβουλία της Θασιακής Ένωσης Καβάλας.

Η Θεατρική Δημοτική Ομάδα Λιμένα Θάσου της ΔΗ.ΚΕ.Θ. του Δήμου Θάσου παρουσιάζει στα πλαίσια των 100 χρόνων μνήμης Μικράς Ασίας 1922 -2022, το έργο “Φιλιώ” μια ιδέα βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Φιλιώς Χαϊδεμένου. 

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι νεαροί ηθοποιοί της Θάσου μετά και τις παραστάσεις τους σε Λιμενάρια και Λιμένα.

Ανοίγει τα φτερά του το δημοτικό θέατρο της Θάσου το οποίο συμπληρώνει φέτος 7 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού. Έτσι μετά την παρουσία του σε θεατρικές σκηνές της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης, εμπλουτίζεται με περισσότερες παραγωγές τις οποίες θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι τα μέσα Μαΐου