Δήμος Χρυσούπολης

Ως δήμαρχος υπήρξε οραματιστής και δημιουργικός και συνέβαλε καθοριστικά, με μεγάλα έργα, στην μεγάλη πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου Χρυσούπολης και της επαρχίας του Νέστου, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, το ΠΑΣΟΚ Καβάλας, για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Χρυσούπολης, Μιλτιάδη Πασσαλίδη.

Το βράδυ της Κυριακής (26/11) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, ο πρώην δήμαρχος Χρυσούπολης, Μιλτιάδης Πασσαλίδης.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Χρυσούπολης σχετικά με το μπούλινγκ που δέχθηκε η καθηγήτρια που εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν σε όλη τη χώρα η Τοπική Οργάνωση Νέστου του ΣΥΡΙΖΑ  με ανακοίνωσή της  αναφέρει:

Ο Δήμος Νέστου ενημερώνει τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς καθώς και όλους τους δημότες ότι αναβάλλονται, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, οι εναρκτήριες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν  το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:30 το απόγευμα στο σιντριβάνι του κυκλικού κόμβου.

Στο Δ.Σ της 21/6/2016 το πιο σημαντικό θέμα αποτέλεσε η συζήτηση επί της έκθεσης ελέγχου του Σώματος Ορκωτών Λογιστών (Σ.Ο.Λ.) επί της οικονομικής διαχείρισης της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΝΕΣΤΟΥ για την περίοδο 1/1/2014-31/12/2014. Μετά  από  απόφαση του  Δ.Σ 15/4/2015)