διάρρηξη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής που έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2023 το πρωί στην Καβάλα.

Την Τετάρτη (03/05) συνελήφθη στη Θάσο ένας διαρρήκτης ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (02/05), μπήκε σε σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο και έκλεψε χρηματικό ποσό.

Η Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας σε ανακοίνωση της αναφέρει πως συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες που “άνοιξαν” σπίτι στην Καβάλα και έκλεψαν ένα ρολόι χειρός.

Άγνωστοι διέρρηξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής 7 Απριλίου το σπιτάκι που φιλοξενεί το πασχαλινό μπαζάρ των Γιατρών του Κόσμου την πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα.

Στην εξιχνίαση κλοπής που έλαβε χώρα εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, επί της χερσαίας ζώνης του λιμένα Καβάλας, προέβησαν τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Άνω – κάτω βρήκε το σπίτι χθες Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου η συμβολαιογράφος Παυλίνα Λεμονίδου όταν επέστρεψε

Διάρρηξη σε σπίτι στην Παναγία στην Καβάλα σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουλίου όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι οικογένειας αφού πρώτα έσπασαν το παράθυρο.

Ένας 25χρονος συνελήφθη στο λιμάνι της Καβάλας από στελέχη του Λιμεναρχείου για απόπειρα διάρρηξης αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα, εντόπισαν τον εν λόγω άνδρα να αποπειράται να διαρρήξει το σταθμευμένο Ε.Ι.Χ., στον χώρο στάθμευσης οχημάτων του ΟΛΚ Α.Ε., όπου και τον συνέλαβαν.

Μπαράζ διαρρήξεων σημειώθηκε τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή (18/2) σε επιχειρήσεις της Καβάλας.

 

Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής (5/2), στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο άνδρες, διότι λίγη ώρα νωρίτερα διέρρηξαν

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (22/1), στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας ένας άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τ

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας τέσσερις κλοπές και δύο

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν το βράδυ του Σαββάτου (11/12) επιχείρηση στο κέντρο της Καβάλας, ωστόσο η πράξη δεν ολοκληρώθηκε.

 

Εξιχνιάστηκαν μία κλοπή αυτοκινήτου και 4 διαρρήξεις καταστημάτων και οχήματος σε περιοχές της Καβάλας και της Δράμας που διαπράχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (

Από αστυνομικούς της Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, διότι όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα από 25-11έως 6-12, διέρρηξε εννιά οχήματα και

Δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα σχημάτισαν οι Αστυνομικοί της Καβάλας και των Κρηνίδων ο οποίος αφού έκλεψε ΙΧ αυτοκίνητο την ίδια μέρα διέρρηξε

Βίντεο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από διάρρηξη που επιχείρησε άγνωστος δράστης σε κατάστημα σε χωριό της Καβάλας την περασμένη Δευτέρα. Ο δράστης εκμεταλλευόμενος ότι το κατάστημα ήταν κλειστό επιχείρησε να εισβάλει από την κεντρική πόρτα την οποία έσπασε με ένα τσεκούρι. 

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων για κλοπές.  

 

Δικογραφία για κλοπή σε τρία άτομα σχηματιστηκε από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός άνδρα, διότι όπως προέκυψετο πρωί της Τετάρτης (11/8) διέρρηξε επιχείρηση στην Καβάλ

Δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων σχηματίσθηκε για κλοπές σχηματίστηκε διότι τον Ιανουάριο διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις αφαιρώντας χρήματα, έγγραφα και την ταμειακή μηχανή, ενώ αποπειράθηκαν να «ανοίξουν» ακόμα μία. 

Στα χέρια της Αστυνομίας είναι πλέον οι δράστες δύο κλοπών σε αυτοκίνητα που διαπράχθηκαν τον Ιούνιο του 2020 στην πόλη της Καβάλας. 

 

Συνελήφθη την Κυριακή το μεσημέρι (3/1), στην Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου ο διαρρήκτης που άνοιξε ένα σπίτι κι ένα κατάστημα. 

 

Η Αστυνομία συνέλαβε  δύο άτομα σε χωριό της Καβάλας που "άνοιξαν" σπίτι και πήραν απο ηλεκτρικές συσκευές μέχρι και ζαντολάστιχα.

 

Σελίδες