διακομιδή

Επείγουσα διακομιδή πραγματοποιήθηκε, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής από το Λιμένα τη Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής.

Επείγουσα διακομιδή ασθενούς πραγματοποιήθηκε με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, από τη Θάσο στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Επείγουσα διακομιδή ασθενούς από τη Θάσο στο νοσοκομείο Καβάλας πραγματοποιήθηκε με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής το τελευταίο 24ωρο.

Δύο διακομιδές ασθενών πραγματοποιήθηκαν με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Επείγουσα διακομιδή πραγματοποιήθηκε με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής από τη Θάσο στο λιμάνι της Κεραμωτής.

Επείγουσα διακομιδή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21 Αυγούστου 2023 από τη Θάσο στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Επείγουσα διακομιδή από το λιμάνι του Λιμένα Θάσου πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Αυγούστου 2023.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 1 Αυγούστου από το ΕΚΑΒ Θάσου 13χρονη.

Σοβαρός τραυματισμός ενός τουρίστα σημειώθηκε στην Γκιόλα στην Θάσο.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 23 Ιουλίου στην περιοχή Νυστέρι της Θάσου.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν δύο διακομιδές ασθενών από τη Θάσο στο νοσοκομείο Καβάλας.

Ένας Άγγλος 79 ετών που διαμένει μόνιμα στην Ποταμιά της Θάσου διακομίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουλίου

Μετά τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2022, με τη μέριμνα του Λιμενικού Σώματος, διακομίστηκαν από το κέντρο υγείας της θασου προς το Νοσοκομείο Καβάλας τρία άτομα.

Σελίδες