διακομιδή

Με μέριμνα του κέντρου επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, πραγματοποιήθηκε διακομιδή μίας 66χρονης γυναίκας από τη Θάσο στο λιμάνι της Κεραμωτής, με το πλοίο “ΘΑΣΟΣ Ι”, την Παρασκευή (24/05).

Με μέριμνα του κέντρου επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος διακομίστηκε με το πλοίο “ΑΝΑΞ”, από τη Θάσο στο λιμάνι της Κεραμωτής, ένας 61χρονος άνδρας, τη Δευτέρα (20/05).

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Μαΐου ένας 61χρονος.

Σε δύο διακομιδές από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής προχώρησε το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ Ι».

Με μέριμνα του κέντρου επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος πραγματοποιήθηκε διακομιδή ενός 74χρονου άνδρα από τη Θάσο στην Καβάλα, την Τρίτη (26/03), καθώς έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με μέριμνα του κέντρου επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος πραγματοποιήθηκε διακομιδή ενός 79χρονου άνδρα από τη Θάσο στην Καβάλα, την Παρασκευή (22/03), καθώς έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν δύο διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το λιμεναρχείο ενημέρωσε πως με μέριμνα του κέντρου επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, διακομίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/02), από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής με ferry boat, ένα 3χρονο κοριτσάκι. 

Επείγουσα διακομιδή πραγματοποιήθηκε με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής από το Λιμένα της Θάσου στην Κεραμωτή.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι Κεραμωτής Καβάλας. 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν διακομιδές ασθενών που έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε ακόμα μία διακομιδή ασθενούς από τη Θάσο στο νοσοκομείο Καβάλας.

Δύο επείγουσες διακομιδές πραγματοποιήθηκαν από τη Θάσο στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε επείγουσα διακομιδή από τη Θάσο στο λιμάνι της Κεραμωτής.

Ένας 46χρονος άνδρας ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, μεταφέρθηκε από τον Λιμένα στην Κεραμωτή και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Ένας 62χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου η διακομιδή 40χρονου. 

Σελίδες