διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 30 Μαρτίου. 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου τρεις διακομιδές. 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι διακομιδές 57χρονου και 85χρονης, από τον λιμένα Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ -Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ» Ν.Π. 11070 οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, τα ξημερώματα της Δευτέρας η διακομιδή 6χρονης και 29χρονης, από το λιμάνι της Θάσου προς το λιμάνι Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΘΑΣΟΥ'' καθώς έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.  

Δυο ασθενείς διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Καβάλας από το νησί της Θάσου το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιουνίου και τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Ιουνίου με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Δύο επείγουσες διακομιδές ασθενών από το Κέντρο Υγείας Πρίνου στο νοσοκομείο Καβάλας έγιναν τη νύχτα της Μεγάλης Δευτέρας.