ΔΕΔΔΗΕ

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος πρόκειται να υπάρξουν στη Θάσο σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΔΔΗΕ της Θάσου σχετικά με διακοπές ρεύματος που θα υπάρξουν στις περιοχές τις Θάσου.

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση έχει προγραμματίσει ο ΔΕΔΔΗΕ λόγω έργων για την Παρασκευή 16/12 και την Κυριακή 18/12 στις παρακάτω περιοχές του Νομού Καβάλας:

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του Παλιού, σε μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ.

Τη ζωή του κινδύνευσε να χάσει το περασμένο Σάββατο ένας 45χρονος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ στη Θάσο στη διάρκεια συντήρησης του δικτύου στην περιοχή της Αλυκής. Την ώρα που ήταν ανεβασμένος σε κολώνα της ΔΕΗ για να πραγματοποιήσει συγκεκριμένη εργασία έσπασε η ζώνη ασφαλείας με την οποία ήταν δεμένος με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος και να χτυπήσει στη σπονδυλική στήλη. 

Διακοπές ρεύματος προγραμματίστηκαν για την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη σε περιοχές του νομού Καβάλας. 

 

Δείτε τις περιοχές και τις ώρες: 

 

Στη μέση μεταξύ ΔΕΔΔΗΕ και ιδιωτικής εταιρίας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος βρέθηκε ο Καβαλιώτης, Μιχάλης Μερκουρόπουλος, καθώς έμεινε όπως λέει ο ίδιος χωρί

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 5/8/2021 σε δασική περιοχή μεταξύ Παλιάς Καβάλας και Κορυφών του Δήμου Καβάλας.

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Βουλευτή Π.Ε.

Διακοπή ρεύματος έχουν προγραμματιστεί από τον ΔΕΔΔΗΕ τις επόμενες μέρες σε περιοχές του νομού Καβάλας.

 

Δείτε αναλυτικά: 

 

Διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες από τον ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Καβάλας και του Νέστου. 

 

Αυτές είναι: 

 

Από τα ξημερώματα της Κυριακής έχει τεθεί σε ισχύ η αλλαγή της ώρας από χειμερινή σε θερινή, δίχως όμως να γνωρίζει κανείς αν θα είναι και η τελευταία αλλαγή (δείτε σχετικά

Για τη Θάσο, σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού, η σύμβαση που θα υπογραφεί θα έχει 9μηνη διάρκεια, στο πλαίσιο της οποίας προβλέπεται η πόντιση 1 υποβρύχιου καλωδίου τάσεως 20 kV, μόνωσης XLPE στη διασύνδεση «Κεραμωτή – Θάσος» μήκους 8,15 χλμ..

Διακοπές Ηλεκτρικού Ρεύματος σε περιοχές της Θάσου την Πέμπτη 11 και το Σάββατο 13 ανακοινώθηκαν από τον ΔΕΔΔΗΕ. 

 

Από καθαρή τύχη, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Παγγαίου Χρήστο Μποσμπότη αποφεύχθηκε με ντόμινο η πτώση μεγάλου αριθμού από κολώνες της ΔΕΗ ρεύματος υψηλής τάσης νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε προέβη σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του σε οικισμό της  Καβάλας.

Η Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης / Περιοχής Καβάλας του ΔΕΔΔΗΕ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων

Διακοπή ρεύματος ανακοίνωσε ο  ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Καβάλας ΥΠΚ Θάσου, λόγω εκτέλεσης απαραίτητων σχετικών εργασιών, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε τμήματα και περιοχές της Θάσου.

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους κατοίκους της Θάσου ότι, όπως έχει ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Καβάλας ΥΠΚ Θάσου, λόγω εκτέλεσης απαραίτητων σχετικών εργασιών, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα παρακάτω τμήματα και περιοχές της Νήσου Θάσου:

Έπειτα από τα έντονα παράπονα επιχειρηματιών-μελών μας,  με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκθέσουμε τις αντιδράσεις μας σχετικά με τις συντηρήσεις του δικτύου.

Τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί από τον ΔΕΔΔΗΕ οι παρακάτω διακοπές ηλεκτροδότησης, Δείτε από ημ/νία και ώρα έως ημ/νία και ώρα Δήμος/κοινότητα Περιγραφή περιοχής και Σκοπός διακοπής

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ημεδαπού διότι όπως προέκυψε προέβη σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο κατάστημά του, σε χωριό της Καβάλας.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας ανακοινώνονται οι ακόλουθες διακοπές ρεύματος στο κέντρο της πόλης λόγω εργασιών στο δίκτυο. 

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 47χρονου ημεδαπού διότι, όπως προέκυψε, προέβη σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα σημειωθούν τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Ιουλίου σε Καβάλα και Παγγαίο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας. 

Σελίδες