Δαυίδ Συμεωνίδης

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 11.00 π.μ.-1.00 μ.μ. θα γίνει ενημέρωση-επίδειξη  από διασώστες του ΕΚΑΒ Καβάλας σχετικά με την Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση  και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

"Αναπτύξατε πρότυπη Καρδιολογική Μονάδα και διδάξατε Καρδιολογία με ζήλο. Οικοδομήσατε το ιατρείο σας μια μεγάλη αγκαλιά για τους Καρδιοπαθείς, που αναζωογονούνταν  με το καλοσυνάτο διαπεραστικό βλέμμα σας και το μειλίχιο λόγο σας".

Η Καβάλα αποχαιρέτισε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Μαΐου τον διακεκριμένο γιατρό της πόλης Δαυίδ Συμεωνίδη. Ο γνωστός καρδιολόγος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης την προηγούμενη ημέρα

Την τελευταία του πνοή άφησε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σήμερα ο γιατρός καρδιολόγος Δαυίδ Συμεωνίδης. Είχε μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ προχθές από το ιδιωτικό του ιατρείο όπου εργαζόταν στο νοσοκομείο της Καβάλας με συμπτώματα εμφράγματος,

Ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητές δύο γνωστούς γιατρούς της πόλης, διοργανώνει για αμέσως μετά το Πάσχα ο Σύλλογος Αιμοδοτών του Επιμελητηρίου Καβάλας.