αυτοκτονία

Το περιστατικό διερευνά η αστυνομία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, το παιδί φέρεται να συμμετείχε στο «Blackout Challenge», ένα φονικό παιχνίδι της πλατφόρμας TikTok.

Κρεμασμένος με σχοινί επάνω σε ένα δέντρο βρέθηκε ένας 20χρονος μετανάστης φιλοξενούμενος στη Δομή Ασημακοπούλου το πρωί της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου. 

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καβάλας μετά την είδηση ότι γυναίκα αυτοκτόνησε στο νοσοκομείο Καβάλας πέφτοντας από τον 3ο όροφο του νοσοκομείου (δες ΕΔΩ κι ΕΔΩ).

Ακαριαίος, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο θάνατος της 52χρονης γυναίκας που αυτοκτόνησε στο νοσοκομείο Καβάλας (δε ΕΔΩ).

 

Τέρμα στη ζωή της έθεσε μια νέα γυναίκα αργά το βράδυ της Τρίτης 17 Νοεμβρίου πηδώντας από τον 3ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Η γυναίκα νοσηλευόταν στην κλινική covid με κορωνοϊό

Μία ανείπωτη τραγωδία έχει μπει το τελευταίο διάστημα στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης η οποία αφορά στην αυτοκτονία ενός ανθρώπου που, όπως καταγγέλλεται, έφθασε σε αυτό το σημείο έπειτα από την απ

Κρεμασμένος μέσα στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν στην Καβάλα βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 29 Αυγούστου άνδρας 51 χρόνων υπήκοος Αγγλίας. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Καβάλας καθώς ο 51χρονος ασχολούνταν με τον εκπαιδευτικό χώρο και τη μουσική.