Αριστοφάνης

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τους «Ιππείς» του Αριστοφάνη, το Σάββατο 3 Ιουλίου στις 21.30 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

 

Ενός λεπτού σιγή τήρησαν στην μνήμη των θυμάτων της Ανατολικής Αττικής στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, κοινό, ηθοποιοί, εθελοντές, τεχνικοί και εργαζόμενοι.

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η παράσταση "Βάτραχοι" του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Θέατρο Φιλιππων.

 

Επίσημη ανακοίνωση

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες η παραγωγή της παράστασης "Βατραχοι" του Αριστοφάνη δεν επιθυμεί την αναβολή της. Μάλιστα φημολογείται ότι η παράσταση θα ξεκινήσει ακόμα και με καθυστέρηση.

Οι επιχειρήσεις Μαροσούλη σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου παρουσιάζουν την Κυριακή 22 και τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 21.30 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στο πλαίσιο του 61ου Φεστιβάλ Φιλίππων μία από τις ευρηματικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, τους Βατράχους, σε σκηνοθεσία του Κώστα Φιλίππογλου.

Μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, τις Θεσμοφοριάζουσες,επέλεξε να σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, σε μετάφραση του Παντελή Μπουκάλα, με μια στρατιά σπουδαίων ηθοποιών στη διανομή, και να την παρουσιάσει την Τετάρτη 18 & την Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 21.30 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στο πλαίσιο του 61ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

Μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, τις Θεσμοφοριάζουσες, επέλεξε να σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, σε μετάφραση του Παντελή Μπουκάλα, με μια στρατιά σπουδαίων ηθοποιών στη διανομή, και να την παρουσιάσει την Τετάρτη 18 & την Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 21.30 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στο πλαίσιο του 61ου Φεστιβάλ Φιλίππων.