απόπειρα δολοφονίας

Σε βαριά κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής 22χρονη Ρομά από τον Ήφαιστο Κομοτηνής, καθώς δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στον θώρακα, το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου από τον 37χρονο σύζυγό της.

Ένας 62χρονος έριξε βενζίνη στη 55χρονη σύζυγό του και της έβαλε φωτιά το βράδυ της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή. 

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της στα χέρια του άνδρα της μία γυναίκα 56 ετών, την οποία έσωσαν από τη Γερμανία τα παιδιά της. Το περιστατικό έγινε σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης και δράστης είναι ένας άνδρας 62 ετών, από τη Δράμα, ο οποίος ζει και εργάζεται εκεί τα τελευταία χρόνια.

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 8-6-2020 στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 36χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συνελήφθη χθες (24-1-2017) το απόγευμα, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων