απαγορευτικό του απόπλου

Κλειστές είναι οι γραμμές Καβάλα-Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη λόγω των ισχυρών ανέμων 8 και 9 μποφόρ.

Σταμάτησαν τα δρομολόγια από και προς τη Θάσο από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 3 Απριλίου και στις 2 πορθμειακές γραμμές από τον Λιμένα προς την Κεραμωτή και από τον Πρίνο προς την Καβάλα.

Απαγορευτικό του απόπλου στα πορθμεία Κεραμωτής - Λιμένα και Πρίνου - Καβάλας μέχρι τις 11:00. Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Καβάλας στο Θρακικό πνέουν άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ. 

 

Απαγορευτικό απόπλου λόγω των καιρικών συνθηκών στην πορθμειακή γραμμή Κεραμωτή – Λιμένα Θάσου για σήμερα Τρίτη (10/11). 

 

Αποκλεισμένο είναι από το πρωί το νησί της Θάσου καθώς δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια σε καμία από τις δυο πορθμειακές γραμμές. Η απαγόρευση του απόπλου ισχύει μέχρι τις 11:00 οπότε και θα εκδοθεί το νέο δελτίο καιρού από τις λιμενικές αρχές.Κλειστά παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα τα σχολεία στη Θάσο λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης που πλήττει το νησί. 

Απαγορευτικό του απόπλου από και προς το νησί της Θάσου ισχύει από τη 13:30 το μεσημέρι εξαιτίας των ισχυρών νότιων νοτιανατολικών ανέμων έντασης 7 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή. Το απαγορευτικό του απόπλου έχει ισχύ μέχρι τις 17:00 το απόγευμα οπότε και θα υπάρξει νέα ενημέρωση

Κανένα δρομολόγιο δεν εκτελείται σήμερα Καθαρή Δευτέρα 14 Μαρτίου από και προς το νησί της Θάσου λόγω των ισχυρών ανέμων έντασης έως 8 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή