ΑΟ Ποταμιάς

Ο ΑΟ Ποταμιάς με ανακοίνωση του και φωτογραφίες που μοιράστηκε, ενημέρωσε πως το γήπεδο της Ποταμιάς έχει πλέον νέους προβολείς.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας για το θάνατο

γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

“Βασικός στοιχείο σε εμάς, και αυτό που θέλει και ο προπονητής, Σωκράτης Κεσαπίδης, είναι τα παιδιά να μάθουν την ομαδικότητα, να έχουν σεβασμό μέσα στο γήπεδο και να έχουν τις αξίες που λείπουν από το ποδόσφαιρο που βλέπουμε στις μεγάλες κατηγορίες”, ανέφερε μεταξύ άλλων η αντιπρόεδρος του ΑΟ Ποταμιάς, Αθηνά Εμμανουηλίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και την εκπομπή “3ο ημίχρονο”, στον KavalaNews 102,8.

Από την 1η Ιουνίου έχουν αρχίσει εργασίες συντήρησης του χόρτου στο γήπεδο της Ποταμιάς.

Η ομάδα της Ποταμιάς σε ανακοίνωση της μιλά για την σεζόν που είχε στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας, μία σεζόν που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (30/04).

Την Τετάρτη (19/04) σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, ο Αετός Οφρυνίου επικράτησε με 0-1 επί του ΑΟ Ποταμιάς στη Θάσο, ανέβηκε στους 52 βαθμούς και είναι μόνος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, ο Κεραυνός Ελευθερών νίκησε με 3-0 τον ΑΟ Ποταμιάς.

Η εξ αναβολής αναμέτρηση της Α’ ΕΠΣΚ ανάμεσα σε Κεραυνό Ελευθερών και ΑΟ Ποταμιάς που είχε οριστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης (18/01) αναβλήθηκε λόγω απαγορευτικό απόπλου.

Για την 9η αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Καβάλας το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, νίκησε με 1-2 τον ΑΟ Ποταμιάς με ανατροπή.

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Καβάλας με το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα και ΑΟ Ποταμιάς.

Ο τερματοφύλακας του ΑΟ Ποταμιάς Τέλης Οικονόμου, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Έλενα και ο σύλλογος που αγωνίζεται στέλνει τις ευχές του στους νεόνυμφους.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα και ΑΟ Ποταμιάς που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου άλλαξε ημερομηνία.