αντιπεριφερειάρχες

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, παρατείνεται μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2021 η θητεία όλων των χωρικών και θεματικών Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας ΑΜΘ, οι οποίοι ορίστηκαν κατά την έναρξη της θητείας της παρούσας Διοίκησης, την 1η Σεπτεμβρίου 2019

Ο Κώστας Αντωνιάδης αναλαμβάνει αντιπεριφερειάρχης Καβάλας μετά την αναίρεση της συμφωνίας Μέτιου-Σιμιτσή που συνάντησε αντιδράσεις από τις τοπικές επιτροπές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 

Την είδηση της συνεργασίας Μέτιοιυ - Πέτροβιτς για τις περιφερειακές εκλογές σχολίασε με καυστικό τρόπο στο λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης. 

Άδεια ήταν από την αρχή της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τα έδρανα των αντιπεριφερειαρχών και των πέντε περιφερειακών ενοτήτων Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου. 

Προγραμματισμένη εθιμοτυπική συνάντηση είχε την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης-Πολιτισμού Αλέξανδρος Ιωσηφίδης με τον μητροπολίτη Στέφανο. 

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, νέος Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Περιφέρειας ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας Χρήστος Γάκης ορίστηκε θεματικός αντιπεριφερειάρχης για θέματα Υγείας, σύμφωνα με απόφαση του περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη που δόθηκε στη δημοσιότητα.