ανθρωπιστική βοήθεια

Ο Δήμος Καβάλας ενημέρωσε πως από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, αρχίζει στο ισόγειο του Δημαρχείου Καβάλας, συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία.

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών και των επιχειρήσεων στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Καβάλας για τους σεισμόπληκτους σε Συρία και Τουρκία.

Ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει πως η ΚΕΔΕ που συνεργάζεται με τους Δήμους της χώρας, ανέφε

Τον υπόγειο χώρο της Δημοτικής Αγοράς επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/3) ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, όπου συγκεντρώνεται ανθρωπιστική

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της Θασιακής Ένωσης Καβάλας για ανθρωπιστική βοήθεια στους πολίτες της Ουκρανίας. 

 

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, συγκεντρώνει για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, έως την Παρασκευή 11 Μαρτ

Η Νέα Δημοκρατία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, συγκεντρώνει τρόφιμα για το λαό της Ουκρανίας, που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες, λόγω των θλιβερών γεγονότων που συμβαίνουν στη χ

Ο Δήμος Καβάλας στηρίζει εμπράκτως τους πολίτες της Ουκρανίας, ο οποίοι δοκιμάζονται από την πολεμική σύραξη που ξέσπασε στο έδαφος τους. 

 

Εκστρατεία Συγκέντρωσης Ειδών Πρώτης Ανάγκης πραγματοποιείται στα 14 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας παν

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας και οι εργαζόμενοι του νομού στέκονται δίπλα στον λαό της Ουκρανίας. 

 

Οι πολίτες της Καβάλας και της δημοτικής ενότητας Φιλίππων έδειξαν για μια ακόμη φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Ο Δήμος Καβάλας στέκεται στο πλευρό των κατοίκων της Βαρυμπόμπης Αττικής που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά της 3ης Αυγούστου 2021. Οι συμπατριώτες μας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αχαρνών, έχουν ανάγκη από τα εξής είδη:

Ο Δήμος Παγγαίου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα. Καλούμε όλους τους συνδημότες μας που επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης και προσφοράς, να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία.

 

Αναχώρησε από την Καβάλα με προορισμό τα Τίρανα, το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019, το φορτηγό που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας.

Ο Δήμος Καβάλας στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Αλβανίας.