Αλέξανδρος Ιωσηφίδης

Για τη διαφύλαξη της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων, για τον εκσυγχρονισμό των συνεταιριστικών εγκαταστάσεων, και γενικότερα για την αγροτική ανάπτυξη, συζήτησε ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της περιφέρειας ΑΜΘ, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, με τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ και στελέχη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας.

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας της ΠΑΜΘ, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης πραγματοποίησε μια συνάντηση με την Πρυτανεία του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης

Το μεσημέρι της Πέμπτης (16/05), ο γενικός γραμματέας δημόσιας διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημήτρης Κιρμικίρογλου, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Αλέξανδρο Ιωσηφίδη, επισκέφθηκαν τον Δήμο Νέστου και είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Νέστου και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της ΑΜΘ.

Με τους υπαλλήλους της περιφερειακής ενότητας Καβάλας συναντήθηκε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης Δημήτρης Κιρμικίρογλου, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό την Πέμπτη 16 Μαΐου. 

Την Τρίτη 8 Απριλίου έγινε συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, και του αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, και συζητήθηκε η ανάγκη ενίσχυσης μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων, του τομέα της ψυχικής υγείας στην περιφέρεια ΑΜΘ.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, συνομίλησαν με μαθητές Λυκείων, κατά τη διάρκεια του “East Macedonia & Thrace Forum” στην Αλεξανδρούπολη.

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στην αίθουσα «Νίκος Μάρτης» της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης συναντήθηκε με τους Φορείς Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο).

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΚ Α.Ε., Άγγελος Βλάχος, και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, συζήτησαν για το πως θα γίνει καλύτερη αξιοποίηση αλλά και προετοιμασία των λιμανιών της Καβάλας ενόψει της νέα τουριστικής περιόδου.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη για την αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειας ΑΜΘ, συναντήθηκε με την υφυπουργό Ανάπτυξης, κ. Άννα Ευαγγέλου Μάνη – Παπαδημητρίου.

Συζήτηση για αναπτυξιακά θέματα της Καβάλας και της Θάσου είχαν το πρωί της Δευτέρας (29/01), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και μέλη της διοικούσας επιτροπής του Επιμελητηρίου. 

O νέος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας της ΑΜΘ, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, σε δήλωση του τόνισε πως δεσμεύεται  να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της “Περιφερειακής Σύνθεσης” και να ανέβει η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στη θέση που της αξίζει.

Η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε τους νέους χωρικούς και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, εντεταλμένους συμβούλους και εκτελεστικούς γραμματείς.

Εμφανώς συγκινημένος και ιδιαίτερα ευτυχής εμφανίστηκε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη ο περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τοψίδη, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Την αισιοδοξία του ότι την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Χριστόδουλος Τοψίδης θα είναι νικητής εξέφρασε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Την προεκλογική δέσμευση του Χριστόδουλου Τοψίδη για επιδότηση μέσω του ΕΣΠΑ για την αντικατάσταση των καυστήρων θέρμανσης με φυσικό αέριο επανέλαβε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο υποψήφιος με την «Περιφερειακή Σύνθεση» Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Τους λόγους για τους οποίους διάλεξε να πολιτευτεί στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση εξήγησε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη, ο περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τοψίδη, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Υποψήφιος με την «Περιφερειακή Σύνθεση» με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη, πρόκειται να είναι και πάλι ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Η παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη έδωσε το παρών στην εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου στη Νέα Καρβάλη.

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 110 χρόνων από την απελευθέρωση της Θάσου συμμετείχε ο περιφερειακός σύμβουλος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

«Με τη διοίκηση Μέτιου δεν θα πλήξει ο κόσμος της Καβάλας. Κάναμε 12 επερωτήσεις. Δεν πήραμε καμία απάντηση. Ευχολόγια και αερολογίες. Απαράδεκτη η στάση τους», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ο περιφερειακός σύμβουλος, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, με αφορμή το τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο.

Αισιοδοξία επικρατεί στην τάξεις των ειδικών για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, παρόλο που υπάρχει μία έξαρση κρουσμάτων. 

 

Μέσα από μια γεμάτη ατζέντα με προβλήματα της Περιφέρειας που έχουν μείνει άλυτα, όπως αναφέρει, ο επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση», Χριστόδουλος Τοψίδης

Αναστάτωση επικρατεί στους γονείς που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν self test λόγω ελλείψεων στα φαρμακεία. 

 

«Η κυβέρνηση άκουσε την πλειοψηφία των επιστημόνων και ανοίγει τα σχολεία» λέει στον KavalaNews 102,8 ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. 

Αναμενόμενη η συνεργασία της κυρίας Πολυμέρου με τον Χρήστο Μέτιο σχολίασε στον KavalaNews 102,8 με αφορμή την ανακοίνωση του περιφερειάρχη για τη

Ο Μπάμπης Δράκος επανεξελέγη το βράδυ της Κυριακής εκ νέου, πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρ.

Προβλήματα στην ολοήμερη λειτουργία τους παρουσιάζουν το 1ο και το 2ο δημοτικό σχολείο στο Λιμένα της Θάσου καθώς δυο εκπαιδευτικ

Για την υποψηφιότητα του στις εκλογές για την προεδρία της τοπικής διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στον KavalaNews 102,8 ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Αλέξανδρος Ιωσηφίδης 

Όσον αφορά στα κενά διδακτικού προσωπικού είπε πως υπάρχουν κάποια τα οποία προέκυψαν ξαφνικά. Την Τετάρτη είπε θα δοθεί λίστα των κενών στο Υπουργείο και θα ζητηθεί η κάλυψή τους από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. 

Η πρώτη μέρα της επιστροφής στις αίθουσες των μαθητών λυκείων, γυμνασίων, δημοτικών και νηπιαγωγείων έγιναν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο δεν έλειψαν κάποια παρατράγουδα με αρ

Σελίδες