Alex Haditaghi

Σε προχωρημένο στάδιο προπωλήσεων βρίσκεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Πέννυ Κούτρα στο Euro2day, το real estate prοject στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας από τον Ιρανοκαναδό επιχειρηματία Alex Haditaghi.

«Έχω πάθος με τις startups και τα νέα εγχειρήματα, καθώς με προκαλούν να μεγαλώσω, να μάθω και να διευρύνω το μυαλό, την καρδιά και τη ψυχή μου», αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας Alex Haditaghi μιλώντας για την επένδυση στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας.

Τη συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια που δίνει ο ομάδα για να διατηρηθεί στην superleague 2 ζητά με νέο μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο Alex Haditaghi. 

Τους διαδικτυακούς του φίλους να επισκεφθούν την Ελλάδα και την Καβάλα προσκαλεί μέσα από ανάρτησή του στο Facebook ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα Alex Haditaghi. 

Τον πόλεμο που ξέσπασε στην Ουκρανία μετά τη Ρωσική εισβολή στη χώρα σχολιάζει με ανάρτηση του στο Facebook ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα Alex Haditaghi. 

Τους παίκτες που στήριξαν την ομάδα της Καβάλας όταν ο ΑΟΚ δεν μπορούσε να προχωρήσει σε μεταγραφές ευχαρίστησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Alex Haditaghi. 

Απογοητευμένος από τις δηλώσεις του δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη σε ραδιοφωνική εκπομπή εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα Alex Haditaghi σε νέο μήνυμά του που αναρτήθηκε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook. 

Αιχμές και ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο Ανθή Καραγιάννη επιρρίπτει στη διοίκηση του δήμου Καβάλας ο ιδιοκτήτης της ομάδας Alex Haditaghi. 

"Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τη δικαίωση του συλλόγου και τη συμμετοχή του στη Super League 2 έχουν ονόματα" αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή του ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα Άλεξ Χαντιτάτζι με αφορμή τη δικαίωση της ομάδας και τη συμμετοχή της τελικά στη συγκεκριμένη κατηγορία. 

Τον νέο προπονητή του ΑΟΚ Σάκη Παπαβασιλείου καθώς και το προπονητικό team που θα αναλάβει την ομάδα παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης 25 Αυγούστου ο νέος μεγαλομέτοχος Άλεξ Χαντιντάγκι

Ήρθε για να μείνει ο Alex Hadidaghi, στην Καβάλα.

Δεν προχωρά όπως όλα δείχνουν το σχέδιο των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα για την εξαγορά της ομάδας από τον Καναδό επιχειρηματία Alexander Haditaghi με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου.