αγροκτηνοτροφικός σύλλογος Θάσου

Πολλοί κτηνοτρόφοι του νησιού κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς εισόδημα αφού λίγες μέρες πριν το Πάσχα δεν έχουν καταφέρει να πουλήσουν τα ζώα τους ή θα αναγκαστούν να τα πουλήσουν σε εξευτελιστικές τιμές. 

"Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Θάσου εκφράζει την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων που βρίσκονται στα μπλόκα του αγώνα στη Νίκαια της Λάρισας, στο Παγγαίο και σε όλη την Ελλάδα", όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση. 

Την βελτίωση των αγροτικών δρόμων ζητά με επιστολή του προς το δημοτικό συμβούλιο Θάσου ο αγροκτηνοτροφικός σύλλογος Θάσου. Όπως λέει οι αγροτικοί δρόμοι του νησιού είναι σε άσχημη κατάσταση με αποτέλεσμα να μην είναι προσβάσιμοι από τους επαγγελματίες να πάνε στις δουλειές τους. 

Μέτρα για τη στήριξη του εισοδήματος των ελαιοπαραγωγών ζητά ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Θάσου. Όπως αναφέρει οι τιμές που δίνονται από τους εμπόρους για το ελαιόλαδο είναι εξευτελιστικές προκαλώντας την αγανάκτηση των ελαιοπαραγωγών. 

Πρόκειται για ένα τερατούργημα σε βάρος των φτωχών και μεσαίων αγροτών, των εργατο-υπαλλήλων, των συνταξιούχων, των μισοανέργων, της νέας γενιάς.  Για τους αγρότες προβλέπει μεγάλη αύξηση των εισφορών, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία των μικρομεσαίων αγροτών να μην μπορέσει ν' ανταποκριθεί