Αγία Παρασκευή

Απόπειρα να διαρρήξει το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής τα ξημερώματα της Τρίτης 21 Μαρτίου έκανε άγνωστος άνδρας.

Η σημερινή εορτή της Αγίας Παρασκευής έχει ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό για τους κατοίκους της Ξάνθης. Αν και πρόκειται για μια ορθόδοξη χριστιανική γιορτή, εντούτοις τα τελευταία πενήντα πέντε χρόνια φέρνει κοντά χριστιανούς και μουσουλμάνους μέσα από μια ανθρώπινη συγκινητική ιστορία.

«Καμία διαρροή υδάτων από το δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ στη Δημοσθένους», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας, Απόστολος Χρόνης με αφορμή τις διαμαρτυρίες κατοίκων

Ο συνδυασμός των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών σε συνδυασμό με τη διαρροή υδάτων στους δρόμους κάνουν τους δρόμους καρμανιόλες, επισημαίνουν κάτοικοι της οδού Δημοσθένους στην Καβάλα.

Υποχώρησε πεζοδρόμιο στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου σε πεζοδρόμιο δίπλα στη στάση πλατανάκια εξαιτίας της βροχόπτωσης που πέφτει σχεδόν ασταμάτητα από το βράδυ της Πέμπτης. 

Εκτεταμένη παρέμβαση στην οδό νέας Ζίχνης στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε το τμήμα αποκατάστασης βλαβών ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα το τμήμα κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτεταμένη διαρροή σε οικόπεδα που βρίσκονταν απέναντι από το Δημοτικό σχολείο της περιοχής