άγαλμα

Στο ζήτημα του επαναπατρισμού των Γλυπτών του Παρθενώνα και στις ελληνοβρετανικές διαβουλεύσεις επί του θέματος αναφέρονται σήμερα πολλά γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Η Αμφίπολη δεν σταματά να αποκαλύπτεται. Νέα ευρήματα έρχονται στο «φως» όπως ανακοινώθηκε στη διάρκεια εκδήλωσης, που διοργανώθηκε στην έδρα του δήμου Παγγαίου, την Ελευθερούπολη.

Οποιαδήποτε ενέργεια ή απόφαση αρχής για  ανέγερση ή τοποθέτησης δεύτερου μνημείου προκαλεί διάσπαση και διχασμό στην κοινωνία της Καβάλας.

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος που κοσμεί το νέο λιμάνι του Λιμένα της Θάσου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (18/6).

Με αποκαλυπτήρια προτομών, με τρισάγιο, μνημόσυνο και εγκαίνια του ιδρύματος χρονίως πασχόντων στον Άγιο Σίλα Καβάλας τιμήθηκε η μνήμη και το έργο του μακαριστού Μητροπολίτη Προκοπίου.

Με δελτίο Τύπου που διανεμήθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η δημοτική αρχή απαντά στο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής σχετικά με το άγαλμα που συντηρείτα

Με ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του που φέρει τίτλο «ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ» ο πρώην δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής τοποθετείται σχετικά με την απόφαση της δημοτικής αρχής να συντηρήσει και ν