ΑΕΚ

Ο Κώστας Νεστορίδης, ένας από τους θρύλους της ΑΕΚ και μεγαλύτερους σκόρερ του ελληνικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο Βασίλης Γεωργίου, σκορπώντας θλίψη στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και της δημοσιογραφίας που «υπηρέτησε» για πολλά χρόνια.

Μία ακόμη αιματηρή σελίδα γράφτηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο το βράδυ της Δευτέρας (07/08).

Στην Ελευθερούπολη και τη Νέα Καρβάλη θα βρεθεί το τρόπαιο του πρωταθλήματος της Super League της ΑΕΚ, το διήμερο (15-16/07).

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του τελικού κυπέλλου Ελλάδας οπαδοί των δύο ομάδων προκάλεσαν μικροεπεισόδια κοντά στην πλατεία Καπνεργάτη. Η ένταση δεν κράτησε πολύ αφού στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.

Το βράδυ της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, πραγματοποιήθηκε η γενική δοκιμή γι

Το δικό τους ξεχωριστό show στη φαντασμαγορική βραδιά των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έδωσαν τα κορίτσια του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής του συλλόγου.

Με μία φωτογραφία από το κέντρο της Καβάλας, μπροστά από την πινακίδα που δείχνει την κατεύθυνση για Κωνσταντινούπολη, οι ΑΕΚτσήδες της πόλης στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης στον δικό τους Μίμη.

Είναι από αρκετά έως πολύ σπάνιο να προτείνουμε δυο σερί παιχνίδια διαφορετικών πρωταθλημάτων που τελικά αναβάλλονται για τον ίδιο λόγο, όμως πέσαμε στη περίπτωση του covid και εμείς. Σήμερα έχουμε συνέχεια των εμβόλιμων αγωνιστικών, σε μια Πέμπτη που το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Στα όρια τους έχουν φθάσει στην ομάδα της Καβάλας με την στασιμότητα που επικρατεί αναφορικά με την έναρξη των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στη Football League, ζητώντας απαντήσεις απο τη διοργανώτρια αρχή.