ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του τελικού κυπέλλου Ελλάδας οπαδοί των δύο ομάδων προκάλεσαν μικροεπεισόδια κοντά στην πλατεία Καπνεργάτη. Η ένταση δεν κράτησε πολύ αφού στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.

Το βράδυ της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, πραγματοποιήθηκε η γενική δοκιμή γι

Το δικό τους ξεχωριστό show στη φαντασμαγορική βραδιά των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έδωσαν τα κορίτσια του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής του συλλόγου.

Με μία φωτογραφία από το κέντρο της Καβάλας, μπροστά από την πινακίδα που δείχνει την κατεύθυνση για Κωνσταντινούπολη, οι ΑΕΚτσήδες της πόλης στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης στον δικό τους Μίμη.

Είναι από αρκετά έως πολύ σπάνιο να προτείνουμε δυο σερί παιχνίδια διαφορετικών πρωταθλημάτων που τελικά αναβάλλονται για τον ίδιο λόγο, όμως πέσαμε στη περίπτωση του covid και εμείς. Σήμερα έχουμε συνέχεια των εμβόλιμων αγωνιστικών, σε μια Πέμπτη που το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Στα όρια τους έχουν φθάσει στην ομάδα της Καβάλας με την στασιμότητα που επικρατεί αναφορικά με την έναρξη των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στη Football League, ζητώντας απαντήσεις απο τη διοργανώτρια αρχή.