Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα θύελλα για την Κοινωνική Ασφάλιση.

Για αυτό εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και συνδικάτα πρέπει άμεσα να πάρουμε τα μέτρα μας, πριν είναι αργά.

Με αγανάκτηση ακούσαμε τον Υπουργό Υγείας να δηλώνει ότι «βεβαίως θα κάνουμε με εισοδηματικά κριτήρια τη συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα».

Μας ανησυχούν ιδιαίτερα οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρου της Βουλής Αλ. Μητρόπουλο για τις συντάξεις, που έθεσε και πάλι ζήτημα μείωσης των αποδιδόμενων συντάξεων.

Οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γ. Ρωμανιά ότι «τα αποθεματικά των ταμείων έχουν σχεδόν μηδενιστεί».

Οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι που την Περίθαλψη τους πλήρωναν και πληρώνουν μια ζωή σε εισφορές και φόρους και μάλιστα ανάλογα πάντα με τα εισοδήματά τους, δεν θα νομιμοποιήσουν στην συνείδηση τους κανενός είδους παλιό ή νέο χαράτσι.

Για όλα τα παραπάνω δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν για εφησυχασμό.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τα εργατικά σωματεία και τις συνταξιουχικές οργανώσεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους σε σύσκεψη την ΤΡΙΤΗ 24/3/2015 ΣΤΙΣ 10.30π.μ. στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΜΑΡΤΗ (στο ΙΣΟΓΕΙΟ του ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ) για να ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για τις ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΗ.

 

ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ