Με σύνθημα "το φαγητό ενώνει τις ψυχές" η Action Team διοργανώνει την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 το Park Food Festival - Kavala, στο πάρκο Φαλήρου 

 

Το Park Food Festival - Kavala είναι μια γιορτή με θέμα το φαγητό και τη μουσική, η οποία δύο ολόκληρες μέρες από τις 18:00 έως τις 24:00 με σκοπό να ζωντανέψει το πάρκο Φαλήρου. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ με πολλές επιλογές γεύσεων, για τους επισκέπτες, από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Το Park Food Festival θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία γευσιγνωσίας, έχοντας μεγάλη ποικιλία από "street κουζίνες - bar και εκθέσεις ". 
 

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει: 
 

- Σπιτάκια όπου μέσα θα βρίσκονται αγαπημένα καταστήματα εστίασης, τα οποία θα δημιουργούν ιδιαίτερα γευστικά πιάτα. 

- Ειδικά διαμορφωμένους χώρους με ιδιαίτερους πάγκους, έτσι ώστε να απολαμβάνουν οι επισκέπτες το φαγητό τους.

 
- Χώρους φιλοξενίας παραγωγών με σκοπό την προβολή και την πώληση τοπικών προϊόντων.

 
- Σημεία μαγειρικής, στα οποία θα γίνουν επιδείξεις ethnic κουζίνας (πιάτα από το Μεξικό, την Κίνα και την Ισπανία), με καταξιωμένους σεφ, από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας. 

- Έκθεση για παιδιά, με θέμα την σωστή διατροφή, από την οργάνωση WWF Greece (πρόγραμμα: Καλύτερη Ζωή).

- Ενημέρωση για τις διατροφικές συνήθειες των λαών, συμβουλές για θέματα διατροφής και παρουσίαση της διατροφικής πυραμίδας από την Ένωση Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

- Εργαστήρια για παιδιά, με θέμα το φαγητό, από την σχολή μαγειρικής La Maison De Gourmet και από εθελοντές της Action Team. 
 

Συναυλίες:

Αγάπη Ιτόγια - Love Itoya (13/7)

"Kostas Zekos and the Soundgangsters" (13/7)

The DEEP SOUL (14/7)

φιλαρμονική ορχήστρα Καβάλας και η Penny Baltatzi (14/7)