Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η 4η αγωνιστική του Β΄ Ομίλου για το πρωτάθλημα Ελλάδας Catchball 2025–2026, στο πλαίσιο της οποίας η ομάδα της ΠΥΘΙΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ σημείωσε σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ομάδα ΑΣΤΕΡΙΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, επικρατώντας με 2–0 σετ.

 

 

Η Πυθία Παγγαίου αναφέρει σχετικά τα εξής:

«Η αναμέτρηση διεξήχθη σε ένα ιδιαίτερα όμορφο αγωνιστικό περιβάλλον, με τις δύο ομάδες να επιδεικνύουν αγωνιστικό ήθος, σεβασμό και προσήλωση στο παιχνίδι. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και αποτελεσματική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, επιβάλλοντας τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά. Τα σετ ολοκληρώθηκαν με σκορ 17–25 και 13–25.

 

Η συνολική εικόνα του αγώνα ανέδειξε το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού του πρωταθλήματος, καθώς και τη θετική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τη διοργάνωση. Η ομάδα μας συνεχίζει με συνέπεια και σταθερότητα την αγωνιστική της πορεία, επιβεβαιώνοντας την καλή προετοιμασία και τη συλλογική προσπάθεια των αθλητριών μας.»