Πόσο η τεχνολογία επηρεάζει την ψυχολογία των παιδιών; Πόσο τo διαδίκτυο, τα  ηλεκτρονικά παιχνίδια και η τηλεόραση είναι υπεύθυνα για την αποξένωση τους;

Έτος 2077.  Η φύση και τα ζώα έχουν εξαφανιστεί λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας.  Οι άνθρωποι έχασαν την φαντασία τους, την επικοινωνία, τα όνειρα και το γέλιο... Μόνο ένα μικρό παιδί που ακόμη ονειρεύεται, γίνεται βοηθός του ασημένιου ιππότη Ασταναπάν και μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες ανοίγουν το βιβλίο των θρύλων, το οποίο έρχεται να μας θυμίσει αξίες που έχουν χαθεί.

Τα εντυπωσιακά ζωγραφικά σκηνικά μαζί με τον ειδικό σύγχρονο φωτιστικό εξοπλισμό θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θεατές !!!!!

Ειδικά για την  παράσταση που θα δοθεί στο Αρχαίο θέατρο Φιλίππων η παραγωγή της παράστασης Εργοστάσιο Ονείρου εξασφάλισε μια μεγάλη έκπληξη για το κοινό καθώς θα δώσουν το παρόν τους για μια μοναδική χορευτική έκπληξη η Ένωση Ποντίων σπουδαστών ΤΕΙ αμθ, το φολκλόρ συγκρότημα MOLDOVANEASKA απο την Ένωση Ελληνο-Μολδαβικής φιλίας Αλέξανδρος Υψηλάντης καθώς και χορευτές του ποντιακού συλλόγου Βυζάντιο και θα μεταφέρουν μαζί με τους ήρωες της παράστασης  το μήνυμα της αδελφοσύνης των λαών με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.   

Προετοιμαστείτε για την πιο θρυλική παράσταση του καλοκαιριού που καταχειροκροτήθηκε πάνω απο 55.000 θεατές!! 

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Ίντρα Κέιν, Kάτερίνα Νικολοπούλου, Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν,  Δημήτρης Πιέτρης

Σε ρόλους έκπληξη σε βίντεο-προβολή: Γρηγόρης Αρναούτογλου & Μαρία Μπεκατώρου.

                                                                        Στον ρόλο της μάγισσας  η Βίκυ Σταυροπούλου.

 Σύνθεση Τραγουδιού «Δεν φοβάμαι τίποτα» & Ερμηνεία:  Τζώρτζια Κεφαλά (του συγκροτήματος ΜΠΛΕ)                   

                                                                  Πρωτότυπη Μουσική:      Νίκος Σπηλιώτης

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ  "ZAΠΩΝΗ" Λεωφόρος Δημοκρατίας 230 -  ΚΑΦΕ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ" Ομονοίας 46 -   Γενική είσοδος : 10 ευρώ, άνεργοι με επίδειξη κάρτας ,για τον κάτοχο :  6 ευρώ   Προπώληση :  8 ευρώ - 

 Αμέα  Ελεύθερη είσοδος   Διάρκεια : 95΄