Η αθλήτρια πυγμαχίας των Μαχητών Ελευθερούπολης, Βασιλική Σταυρίδου, εξασφάλισε ήδη το χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, και την Πέμπτη (17/10), θα αγωνιστεί και για το ασημένιο.

 

 

Σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, αναφέρει τα εξής:

“Μετάλλιο εξασφάλισε για την Ελληνική Πυγμαχία η Βασιλική Σταυρίδου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας U23 – Νέα Σπουδαία Διάκριση για τα Γαλανόλευκα Γάντια‼️

 

Η Βασιλική Σταυρίδου χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στο EUBC U23 Men and Women Boxing Championships 2024, στη Σόφια, σημειώνοντας μια ιστορική επιτυχία για την Εθνική μας Ομάδα‼️

 

Η ταλαντούχα αθλήτρια, αγωνιζόμενη στην κατηγορία των 75 κιλών, επικράτησε με εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ιρλανδή Bethany Janet Doocey και εξασφάλισε το πολυπόθητο μετάλλιο για τα «γαλανόλευκα γάντια». 

 

Με την επιμονή, το πάθος και την αποφασιστικότητά της, η Βασιλική Σταυρίδου απέδειξε ότι η Ελληνική Πυγμαχία έχει λαμπρό μέλλον και δίκαια πρωταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο‼️ Η διάκρισή της αυτή αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας. Συγχαρητήρια, Βασιλική‼️ Μας έκανε περήφανους‼️”