Στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου της Νέας Αριστερας θα επισκεφτούν την Καβάλα την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 ο ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Παπαδημούλης Δημήτρης και οι εξής υποψήφιοι ευρωβουλευτές της:

 

- Γιάννης Καλομενίδης, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα και είναι Καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και Πνευμονολόγος στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός”.

 

- Αννέτα Τσελέπη, που κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ξάνθη και είναι Πολιτικός Μηχανικός Ελεύθερη Επαγγελματίας.

 

- Αλή Αλή, που κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κομοτηνή και είναι Πληροφορικός Ελεύθερος Επαγγελματίας.

 

Οι προαναφερόμενοι θα είναι ομιλητές στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που οργανώνει η Νέα Αριστερά Καβάλας την Τετάρτη στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο GALAXY, ενώ νωρίτερα στο ίδιο ξενοδοχείο και ώρα 1 μμ θα δώσουν συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Καβάλα, μαζί με τοπικά στελέχη του κόμματος θα περιοδεύσουν στην Αγορά της πόλης και θα συναντηθούν με εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων της Π.Ε Καβάλας (Διοίκηση Γ.Νοσοκομείου Καβάλας, Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν.Καβάλας, Σωματείο Εργαζομένων Γ.Νοσοκομείου Καβάλας, Αγροτικοί Σύλλογοι των Δήμων Π.Ε.Καβάλας, Κτηνοτροφικός Σύλλογος Καβάλας, Αγροτικοί Συν/σμοί και Ομάδες Παραγωγών Π.Ε Καβάλας κ.ά)

(δελτίο Τύπου)