ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 43-66

 

Νίκη με πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/04/24 με αντίπαλο την ΗΡΑΚΛΕΙΑ στις Σέρρες!

 

Έτσι η ομάδα μας πέτυχε την 3η νίκη σε 3 παιχνίδια που αγωνίστηκε και συνεχίζει κλείνοντας ιδανικά τον ΠΡΩΤΟ γύρο του μίνι πρωταθλήματος!

 

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε με κάποιες διαφορές που όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει αφού η ΗΡΑΚΛΕΙΑ με καλή απόδοση και εκμεταλλευόμενη τα λάθη των αθλητών μας μείωνε συνεχώς το σκορ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με 25-28!

 

Στο ΔΕΥΤΕΡΟ ημίχρονο η εικόνα άλλαξε εντυπωσιακά για την ομάδα μας που έσφιξε περισσότερο την άμυνά της και βρήκε καλύτερες λύσεις στην επίθεση και με επιμέρους σκορ 09-22 στο ΤΡΙΤΟ δεκάλεπτο και 09-16 στο ΤΕΤΑΡΤΟ πήρε τη νίκη με 43-66!

 

Ακόμα μία φορά η άμυνά μας κράτησε την αντίπαλη ομάδα κάτω από τους 45 πόντους και έδωσε την ώθηση για την τελική επικράτηση!

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΗΡΑΚΛΕΙΑ για την πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα του πρώτου ημιχρόνου αλλά και την επιτυχημένη φετινή χρονιά με αποκορύφωμα την είσοδό της στην ΤΕΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ομάδα μας που παρά τη μη συμμετοχή του Κουμλέλη λόγω τραυματισμού που ήρθε να προστεθεί σε αυτούς των Σιταρίδη και Χαριζάνη, δεν πτοήθηκε και κατέκτησε τη νίκη!

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την ΗΡΑΚΛΕΙΑ για την άψογη και θερμή φιλοξενία της, όπως πάντα άλλωστε, καθώς και τον πρόεδρό της για τα...ιδιαίτερα γευστικά δώρα του!

 

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:

 

Α. 12-18, Β. 25-28(Ημίχρονο), Γ. 34-50, Γ. 43-60(Τελικό)

 

ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

 

ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ (Ιωαννίδης, Παναγιωτίδης)

 

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ 5(1)

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 6(2)

ΜΠΑΖΤΕΚΑΣ 12(2)

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ 4

ΡΑΠΤΗΣ

ΡΕΜΠΑΣ 3(1)

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 6

ΝΤΑΜΟΤΣΙΔΗΣ 3(1)

ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 4

ΣΟΥΜΠΕΝΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΟΥΔΗΣ

ΑΣΗΜΑΚΗΣ

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Πενταζίδης, Αϊβαζίδης, Δημητριάδης)

 

ΣΧΟΙΝΑΚΗΣ 7(1)

ΣΑΜΑΡΑΣ 5(1)

ΜΠΟΖΗΣ 11(1)

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 12

ΝΙΚΟΛΑ 2

ΜΑΡΚΟΥ 11(3)

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ

ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ

ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ

ΚΑΒΑΡΓΥΡΗΣ 16(1)

ΜΑΥΡΙΔΗΣ Η.(Λ)

ΜΑΥΡΙΔΗΣ Η.(Δ) 2

(δελτίο Τύπου)