Οι αθλήτριες Αϊβαζίδου, Παππά και Μιχαηλίδου, του Αστέρα Καβάλας, καθώς και η Ζορμπαλά που αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στον Αστέρα, επιλέχθηκαν να είναι σε 2 προπονήσεις με τα κλιμάκια βορρά της Εθνικής κορασίδων (U16) και παγκορασίδων (U15) που θα γίνουν τη Δευτέρα 29 Απριλίου.
Σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Καβάλας αναφέρει τα εξής:
“ΤΡΕΙΣ αθλήτριές μας που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας μας (ΑΪΒΑΖΙΔΟΥ, ΠΑΠΠΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ και ΜΙΑ που αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στην ομάδα μας (ΖΟΡΜΠΑΛΑ), επιλέχτηκαν να συμμετέχουν σε 2 προπονήσεις με τα ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΒΟΡΡΑ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (U16 ) και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (U15 ) που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρες 10.30-12.00 και 16.30-18.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρα Α’.
Πρέπει να σημειωθεί ότι τα κορίτσια μας είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ αθλήτριες που κλήθηκαν από ΟΛΗ την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και ο ΑΣΤΕΡΑΣ η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα της ίδιας περιοχής που έχει αθλήτριες στα ΚΛΙΜΑΚΙΑ της ΕΘΝΙΚΗΣ!!!
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα κορίτσια μας, τους προπονητές μας και την ομάδα μας!!!”