Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (25/04), τον Ερμή Σχηματαρίου, στον τελευταίο αγώνα αυτής της σειράς των πλέι οφ της Elite League

 

Η σειρά είναι στο 2-2 και ο νικητής θα προκριθεί στο final 4, και θα είναι μία “ανάσα” από την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

 

Ο Εμπορικός σύλλογος Ελευθερούπολης τροποποίησε το ωράριο των καταστημάτων για την Πέμπτη, έτσι ώστε όλοι οι φίλοι της ομάδας, να έχουν τη δυνατότητα να πάνε στο γήπεδο και να στηρίξουν τον ΓΣΕ.

 

 

Ο ΓΣΕ ευχαρίστησε τον Εμπορικό σύλλογο για αυτή την κίνηση, αναφέροντας τα εξής:

“Ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερούπολης για τη συμπαράσταση στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για πρόκριση στο final 4. Είναι συμπαίκτες μας  για τον τελικό της Πέμπτης.”

 

 

Η ανακοίνωση του Εμπορικού συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Σε ένδειξη ελάχιστης συμπαράστασης στον αγώνα που κάνει ο ΓΣΕ για την άνοδο του στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ, την Πέμπτη 25-4-24 αντί να ανοίξουμε τα μαγαζιά μας 5:30 με 8: 30 μμ θα τα ανοίξουμε 6-9 μμ. 

 

Η μικρή αυτή μονοήμερη τροποποίηση του ωραρίου γίνεται για να πάνε όσοι περισσότεροι μπορούν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.” του ΓΣΕ που ξεκινάει στις 4 μμ για την προσπάθεια ανόδου του στην Α1 κατηγορια.Ειναι μια ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης από τον Εμπορικό Σύλλογο στην ομάδα της πόλης μας που μας κάνει υπερήφανους.”