Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Λύση, για την επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Γραμμένος, από τον ανεξάρτητο βουλευτή (πρώην βουλευτής Σπαρτιατών), Κωνσταντίνο Φλώρο. Δείτε τι συνέβη ΕΔΩ.

 

Η παράταξη αναφέρει πως διακινείται σε όλα τα sites ένας ευφάνταστος δήθεν διάλογος, μεταξύ των δύο βουλευτών, αναφέροντας πως εν λόγω διάλογος είναι αυτά που ανέφερε ο κ. Φλώρος και όχι η πραγματικότητα, και καλεί όλα τα Μέσα Ενημέρωσης να απέχουν από την αναπαραγωγή του.

 

 

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Εδώ και αρκετή ώρα, διακινείται σε όλα τα sites ένας ευφάνταστος δήθεν διάλογος, μεταξύ του Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου και του Βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου.

 

Τον εν λόγω διάλογο έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος -για κακούργημα πλέον- αλλά και κάποιοι "καλοθελητές", που επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση, επινοώντας τον, ως γραμμή υπεράσπισης.

 

Καλούμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης να απέχουν από την αναπαραγωγή του, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη.”