Τον Α.Ο. Προστοτσάνης κέρδισε ο Αστέρας Καβάλας στο μπάσκετ στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, με τελικό σκορ 81-53

 

Σχετικό δελτίο Τύπου της ομάδας αναφέρει:

 

ΝΙΚΗ για τους ΑΝΤΡΕΣ στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/01/24 με αντίπαλο την ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ στο Κλειστό των Ποταμουδίων!

 

Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά και κάνοντας ένα κακό ΠΡΩΤΟ δεκάλεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ με ΕΠΤΑ πόντους (12-19) αφού έχανε ακόμα και με ΕΝΤΕΚΑ!

 

Στο ΔΕΥΤΕΡΟ δεκάλεπτο μπήκε αποφασισμένη και παίζοντας το μπάσκετ που μπορεί, κατάφερε με ένα επιμέρους 32-08, όχι μόνο να ανατρέψει το σκορ αλλά και να προηγηθεί με ΔΕΚΑΕΠΤΑ πόντους διαφορά! (44-27)

 

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού η διαφορά ανέβαινε συνεχώς με αποτέλεσμα από πολύ νωρίς οι δύο προπονητές να προχωρήσουν σε εκτεταμένο rotation και το παιχνίδι να τελειώσει τελικά με 81-53!

 

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πρώτη εμφάνιση των δύο πρόσφατων αποκτημάτων της ομάδας μας, του ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΡΚΟΥ και του ΦΩΤΗ ΝΙΚΟΛΑ οι οποίοι σκόραραν αμφότεροι και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!

 

Στα αξιοσημείωτα επίσης και η εμφάνιση με την ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ του ΜΑΚΗ ΓΑΪΤΑΝΙΔΗ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα μας, στον οποίο ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

 

Το δυσάρεστο της ημέρας ο τραυματισμός του αθλητή μας ΚΩΣΤΑ ΣΙΤΑΡΙΔΗ.

 

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΩΣΤΑ και σύντομα κοντά μας!

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν και πρόσφεραν έναν πολύ ωραίο αγώνα στους θεατές που τον παρακολούθησαν!

 

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:

 

Α. 12-19, Β. 44-37(ημίχρονο), 70-37, Δ. 81-53(τελικό)

 

ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Πενταζίδης)

 

ΣΧΟΙΝΑΚΗΣ 12(2)

ΜΑΥΡΙΔΗΣ Η.

ΜΠΟΖΗΣ 17(5)

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 8

ΝΙΚΟΛΑ 3

ΓΑΝΙΤΗΣ

ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ

ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ 15

ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ. 5

ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ 13

ΜΑΡΚΟΥ 8

ΜΑΥΡΙΔΗΣ

 

Α.Ο ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

 

ΜΟΥΛΑΛΙ 5(1)

ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ 3(1)

ΚΟΥΤΣΙΔΗΣ 8

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ

ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ 10

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 17(2)

ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ 4

ΠΟΛΥΜΕΝΗΣ

ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ 4

ΔΟΥΛΚΕΡΟΓΛΟΥ

ΑΡΙΟΥΤΗΣ 2

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ