Την Τετάρτη (01/11), διεξήχθησαν τέσσερις αναμετρήσεις για την Α’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας.

 

Ο Κεραυνός Κρηνίδων νίκησε με 4-0 τον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα. Τα γκολ για τους νικητές οι Γεωργιάδης στο 43’, Αγγελόπουλος στο 51’, Τσακίρης στο 57’ και Σαουλίδης στο 78’.

 

Ο Άρης Πρίνου επικράτησε με 1-0 επί του Θεαγένη Θάσου. Το γκολ το πέτυχε ο Μπούικου με πέναλτι στο 85’.

 

Ο Αετός Οφρυνίου νίκησε με 1-5 τον Νέστο Χρυσούπολης Β’. Για τους νικητές δύο γκολ πέτυχε ο Λαπούσι και από ένα οι Αναστασιάδης, Αφεντουλίδης και Τσίλογλου. 

 

Ο ΑΟ Ποταμιάς νίκησε στα πέναλτι με 4-2 τον Κεραυνό Καλλιράχης, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και το 2-2 της παράτασης. Η Ποταμιά προηγήθηκε στο 20’ με τον Νικολόπουλο, όμως η Καλλιράχη ισοφάρισε με τον Φιλιππίδη στο 65’. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση με την Ποταμιά να κάνει το 2-1 με γκολ από τον Γυριχίδη στο 110’, όμως ο Κεραυνός ισοφάρισε ξανά στο 118’. Στη διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες της Ποταμιάς ήταν πιο ψύχραιμοι και νίκησαν με 4-2.

 

Στη Β’ φάση έχουν προκριθεί από προηγούμενους αγώνες και οι Ηρακλής Καβάλας, Ατρόμητος Χαλκερού, Μ.Α. Φιλίππων, Παγγαίο, Ασπίδα Πολυστύλου, Βύρωνας Καβάλας, Ορφέας Ελευθερούπολης, Δόξα Αμυγδαλεώνα, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Μακεδονικός Αγιάσματος και Βρασίδας Ν. Περάμου.