Η Δόξα Θεολόγου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς τη διαιτησία, για το ματς του Κυπέλλου Καβάλας απέναντι στην Αναγέννηση Λιμεναρίων, ανεβάζοντας και βίντεο στα social media, για μία φάση που διαμαρτύρεται.

 

Παράλληλα όμως στην ανακοίνωση της διαμαρτύρεται και για τις διαιτησίες στα ματς του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΚ, απέναντι σε Ορφέα Ελευθερούπολης και Βύρωνα Καβάλας.

 

Η ανακοίνωση της Δόξας Θεολόγου αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Η διοίκηση της ομάδας από την αρχή της χρονιάς, αποφάσισε ομόφωνα, να μην ασχοληθεί καθόλου με τη διαιτησία.

 

Αυτό πια καθιστάτε αδύνατο καθώς μετά το χθεσινό αγώνα κυπέλλου δεν μπορούμε παρά να διαμαρτυρηθούμε έντονα για την αδικαιολόγητη απόφαση του βοηθού διαιτητή, κυρίου Μαγγίνα να ακυρώσει το πέναλτι που όρισε ο διαιτητής, κύριος Πιτσινάκης στο 75ο λεπτό του αγώνα.

 

Η ένσταση μας, έγκειται στο γεγονός ότι ο κύριος Πιτσινακης, βρισκόταν στα 15 μέτρα από την ανατροπή του ποδοσφαιριστή, έχοντας εξαιρετικό οπτικό πεδίο, εν αντιθέσει με το κύριο Μαγγίνα που βρισκόταν στα 50 μέτρα μακριά τους και έβλεπε τις πλάτες τους.

 

Έχουμε δει πολλές φορές, βοηθούς επόπτες να βοηθούν όντως το διαιτητή,στο έργο του, καταλογίζοντας παραβάσεις όπου αυτός δεν έχει δει.

 

Ουδέποτε είδαμε, βοηθό να ΞΕ-καταλογίζει απόφαση διαιτητή και μάλιστα εντός της περιοχής "πέναλτι" όντας σε μειονεκτική θέση απέναντι αυτού, με τον κύριο Μαγγίνα, να έχει σαν μοναδικό πλεονέκτημα, αυτό του προέδρου, του προπονητικού team και ολόκληρου του πάγκου,τ ης γηπεδούχου ομάδας επάνω στο σβέρκο του.

 

Η ευκολία με την οποία ο διαιτητής ακύρωσε την απόφαση του, υπακούοντας στην υπόδειξη του βοηθού του ίσως να προβληματίσει τους υπεύθυνους της ΕΠΣ όσον αφορά την καταλληλότητα,οφθαλμολογικά,της κατάσταση του.

 

Καλό θα ήταν να τον καλέσουν, για επανεξέταση καθώς προβαίνοντας στην ακύρωση της απόφασης του, αμφισβητεί

τις οπτικές ικανότητες του.

 

Άλλωστε υπάρχει τηλεοπτικό υλικό όπου μπορούν,οι υπεύθυνοι να ανατρέξουν και να βρουν τις απαντήσεις όσον αφορά τη θέση του διαιτητή και του βοηθού του, στη διάρκεια της φάσης.

 

Σε συνδυασμό, με την εκτός έδρας διαιτησία της δεύτερης αγωνιστικής, που ο διαιτητής κύριος Κωνσταντινιδης, είδε πέναλτι ένα μέτρο έξω από την περιοχή υπέρ του Ορφέα Ελευθερούπολης, δεν είδε κόκκινη κάρτα στο 25 (δεύτερη κίτρινη) στο ποδοσφαιριστή Σαββατιανό για τράβηγμα φανέλας και καταφανέστατο πέναλτι εναντίον του Ντενίζ Μπαϊκαρά.

 

Όπως επίσης στην προηγούμενη εκτός έδρας αναμέτρηση, με τον Βυρωνα Καβάλας ενώ ο διαιτητής υπέδειξε 4 λεπτά καθυστερήσεων ο γηπεδούχος σκόραρε στο 96,στερώντας την ομάδα μας, το βαθμό της ισοπαλίας.

 

Επαναλαμβανόμενα ανθρώπινα λάθη και όλα εις βάρος της ομάδας μας που αρχίζουν να εγείρουν υποψίες.”

 

 

Ολόκληρη η αναμέτρηση όπως την κατέγραψε η κάμερα του “Καβάλα πάμε Γήπεδο”.