Η 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΚ άρχισε το Σάββατο (30/09).

 

Πέντε αναμετρήσεις έγιναν το Σάββατο και άλλες δύο θα γίνουν την Κυριακή.

 

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου νίκησε με 5-0 τον Θεαγένη Θάσου. Τα γκολ πέτυχαν οι Αλεξόπουλος (δύο τέρματα), Νίκα (δύο τέρματα) και Άκης Θωμάς.

 

Ο Μακεδονικός Αγιάσματος νίκησε τον Αετό Οφρυνίου με 4-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Παπαστεφάνου, και από ένα οι Δόντσος και Κωνσταντάρας.

 

Ο Άρης Πηγών επικράτησε εκτός έδρας επί του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα με 0-4. Στο 10’ σκόραρε ο Σαρηγιαννίδης με πλασέ μετά από ασίστ του Δουμάνη. Στο 18’ ο Παντελίδης έκανε ωραία ενέργεια και τροφοδότησε τον Αθανασάκη που σκόραρε για το 0-2. Στο 32’ συνεργασία ανάμεσα σε Αθανασάκη και Δουμάνη με τον δεύτερο να σκοράρει το 0-3. Στη συνέχεια είχε δοκάρι με τον Σαρηγιαννίδη ο Άρης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο στο 62’, ο Αθανασάκης σκόραρε ξανά με πλάσε μετά από μία ακόμη ασίστ του Δουμάνη.

 

Ο Βύρωνας Καβάλας νίκησε με 0-5 τη Δόξα Αμυγδαλεώνα. Τα γκολ για τους νικητές οι Πτηνόπουλος στο 25’, Τσεμαλίδης στο 30’, Βλάχος στο 47’, Παπαδόπουλος στο 74’ και Μπερούκας στο 85’.

 

Η ΑΕΚ Καβάλας υποδέχθηκε τον Ατρόμητο Ακροβουνίου στο Βερούλειο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι, σε ένα όμως ισορροπημένο γενικά παιχνίδι.

 

 

 

2η αγωνιστική - Αποτελέσματα & Πρόγραμμα

 

 

Σάββατο - 30/09

 

Μ.Α. Ορφανίου - Θεαγένης  5-0

 

Μακεδονικός Αγιάσματος - Αετός Οφρυνίου  4-0

 

ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα - Άρης Πηγών  0-4

 

Δόξα Αμυγδαλεώνα - Βύρωνας Καβάλας  0-5

 

ΑΕΚ Καβάλας - Ατρόμητος Ακροβουνίου  0-0

 

 

Κυριακή - (01/10)

 

15:30 Ορφέας Ελευθερούπολης - Δόξα Θεολόγου

 

15:30 Αναγέννηση Λιμεναρίων - Βρασίδας Ν. Περάμου

 

 

 

*Φωτογραφία: Νίκος Ιωαννίδης - Μ.Α. Ορφανίου