

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΑΟΚ, Γιώργος Ιορδανίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του ΑΟ Νέας Αρτάκης.
Η ομάδα από την 1η Ιουλίου έχει προπονητή τον Δημήτρη Μαγκαφίνη.
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:
“Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του και μεταγραφής με τον έμπειρο ποδοσφαιριστη Ιορδανίδη Γιώργο.
Ο Γιώργος Ιορδανιδης αγωνιζεται ως επιθετικος μέσος και την ποδοσφαιρικη χρονιά που μας πέρασε έκανε γεμάτο πρωτάθλημα με την ομαδα της Καβάλας με 29 συμμετοχές και 9 γκολ.
Ο Ιορδανίδης έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα στα πρωταθλήματα τόσο της Β’ όσο και της Γ’ Εθνικής, με πάρα πολλές συμμετοχές.
Μεταξυ άλλων ομάδων έχει αγωνιστεί σε Κοζάνη, Νίκη Βόλου, Παναιτωλικό, Αχαρναϊκό και Πιερικό.
Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2023 - 2024.”