Τα playoffs της Elite League άρχισαν την Τετάρτη (10/05).

 

Ο ΓΣ Ελευθερούπολης ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Τρίτωνα με 60-58

 

Ο ΓΣΕ αν και προηγήθηκε με τρίποντο του Σκουλίδα με 55-58, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα κόλλησε στην επίθεση, δέχτηκε καλάθι και δύο βολές από τον Καμπερίδη και ηττήθηκε.

 

Παρόλα αυτά η ομάδα της Ελευθερούπολης είχε τις ευκαιρίες της να κερδίσει το παιχνίδι, καθώς ο Ναούμης έχασε τρίποντο νίκης για τον ΓΣΕ στην τελευταία επίθεση (όπως φαινόταν πως θα είναι τότε) με το σκορ στο 60-58.

 

Στη συνέχεια ο Τζήμας του Τρίτωνα κλώτσησε την μπάλα πριν λήξη ο αγώνας, δέχτηκε τεχνική ποινή αλλά ο Σκουλίδας αστόχησε στη μία βολή που είχε. Με το σκορ στο 60-58 ο ΓΣΕ είχε 1,9 δευτερόλεπτα και άλλη μία ευκαιρία να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι ήρθε η ήττα.

 

Ο Τρίτωνας με αυτή τη νίκη έκανε το 2-1 στη σειρά, καθώς στα playoffs μετρούν και οι νίκες της κανονικής περιόδου και θέλει μία ακόμη νίκη για να προκριθεί στην τελική τετράδα.

 

Ο ΓΣΕ τώρα χρειάζεται να κερδίσει στο εντός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Τρίτωνα στις 13 Μαΐου και στη συνέχεια να προσπαθήσει ξανά για το “διπλό” σε ένα τελευταίο παιχνίδι πρόκρισης.

 

Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα του ΓΣ Ελευθερούπολης