Η σειρά ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες με τον τρίτο κύκλο.

 

Μια από τις μεγαλύτερες και πιο πετυχημένες παραγωγές της χώρας έρχεται στην ελεύθερη ελληνική τηλεόραση.

 

Ο λόγος για τη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια «Έτερος Εγώ» η οποία προβλήθηκε στο κανάλι της Cosmote Tv και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες με τον τρίτο κύκλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη νέα τηλεοπτική σεζόν η σειρά θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR. Να σημειωθεί ότι και οι δύο προηγούμενοι κύκλοι είχαν παιχτεί από το κανάλι της Κηφισιάς σημειώνοντας υψηλά ποσοστά.

 

Για την ιστορία, στον τρίτο και τελευταίο κύκλο 8 επεισοδίων της σειράς, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. 

 

Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. 

 

Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

 

πηγή: makthes.gr