Με περιοδεία στο νησί της Θάσου συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιανουαρίου η προεκλογική εκστρατεία του Αντιπροέδρου της Βουλής – Υποψήφιου Βουλευτή Ν. Καβάλας Γιώργου ΚΑΛΑΝΤΖΗ.

Οι πολίτες της Θάσου καλωσόρισαν τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και του εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα που δίνει για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού. Ο κ. Καλαντζής έτυχε ιδιαίτερης υποδοχής στα Λιμενάρια και στο Θεολόγο. Επαφές με φίλους και ψηφοφόρους είχε και στα βόρεια δημοτικά διαμερίσματα του νησιού, Παναγία και Ποταμιά, ενώ τόνισε πως ο τουρισμός σε συνδυασμό με τον τουριστικό τομέα δίνουν μία εικόνα θετικών προσδοκιών και προοπτικών για την Ελλάδα.

«Έχουμε αγωνιστεί και έχουμε θεμελιώσει, με μεγάλες θυσίες όλων, την οριστική έξοδο από την κρίση», υπογράμμισε ο κ. Καλαντζής. «Οφείλουμε», είπε, «να διατηρήσουμε αυτά τα θεμέλια και να μην μπούμε σε νέες, ακόμη χειρότερες περιπέτειες που επιθυμούν να μας οδηγήσουν οι αναπαλαιωμένοι μάγοι. Αυτόν τον αγώνα πρέπει να συνεχίσουμε. Και να τον δώσουμε ενωμένοι ενάντια στον λαϊκισμό και την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ» «Και η προσπάθεια αποδίδει. Ήδη ο Πρωθυπουργός μίλησε για άμεσες παρεμβάσεις ανακούφισης. Για μείωση των φορολογικών βαρών σε όλα τα επίπεδα. Τονίζω ότι ο μειωμένος ΦΠΑ των νησιών δεν πρόκειται να μεταβληθεί», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής. «Και όλα αυτά δεν είναι προεκλογικές υποσχέσεις. Λόγια που ξεχνιούνται τη Δευτέρα μετά τις εκλογές. Είναι ο φυσιολογικός δρόμος του σχεδίου εξόδου από την κρίση». Ενώ κατέληξε λέγοντας : «Εδώ πλέον μιλάμε για το μέλλον του τόπου μας. Εδώ μιλάμε για το νησί μας , τη Θάσο μας. Για τους ανθρώπους μας. Για το μέλλον των παιδιών μας».