Στο πρόγραμμα του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων με τίτλο «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους» συμμετέχει ο Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Φίλιππος Καβάλας.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου:

 

O ΣΕΓΑΣ κάνοντας το επόμενο βήμα στο πλαίσιο στήριξης της ομάδας «Επιλεγμένοι Αθλητές- Αθλήτριες ΕΑΣ», υλοποιεί από φέτος ένα νέο πρόγραμμα με τίτλο «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους».

 

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται αρχικά 729 αθλητές – αθλήτριες, 15 – 17 ετών (έτος γεν. 2006 – 07 – 08).

 

Βασικός στόχος της επιλογής, είναι η συνέχεια από πέρυσι της καταγραφής και παρακολούθησης της προπονητικής πορείας και αγωνιστικής εξέλιξης των νέων αθλητών – αθλητριών και η συμμετοχή από φέτος σε κοινές προπονητικές συγκεντρώσεις με τους αρμόδιους επιτελικούς τεχνικούς της Ομοσπονδίας μας, στο πλαίσιο του νέου αυτού προγράμματος του ΣΕΓΑΣ «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους». Κατά την υλοποίηση του προγράμματος θα πραγματοποιείται και ενημέρωση από την επιτροπή επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας.

 

Οι αρχικές επιλογές έγιναν μέσα από τη λειτουργία της κάθετης τεχνικής δομής του ΣΕΓΑΣ και μετά από συνεργασία των σωματειακών προπονητών, των τεχνικών συμβούλων των ΕΑΣ και των τεχνικών συμβούλων του αναπτυξιακού – σωματειακού αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ.

 

Για την αρχική επιλογή ελήφθησαν υπ’ όψιν εκτός από τις αγωνιστικές επιδόσεις των αθλητών – αθλητριών και οι αντίστοιχες τοπικές συνθήκες των σωματείων, αλλά και η υπάρχουσα υλικοτεχνική υποδομή για την προετοιμασία των αθλητών – αθλητριών.

 

Η κατηγορία θα είναι ανοιχτή για ένταξη αθλητών και αθλητριών στη διάρκεια της σεζόν, ανάλογα με την αγωνιστική πορεία των νέων αθλητών – αθλητριών, αλλά και μετά τις προτάσεις των επιτελικών τεχνικών μας μέσα από τη διαδικασία των προπονητικών συγκεντρώσεων.

 

Το σύλλογο μας εκπροσωπούν επάξια πέντε επιλεγμένες αθλήτριες:

ΧΑΤΖΗΡΑΦΑΗΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ  ΤΡΙΠΛΟΥΝ 11.92

ΤΣΕΡΚΕΖΗ ΙΩΑΝΝΑ   150 Μ   19.29

ΔΕΡΒΕΝΤΖΗ ΚΕΛΕΙΩ  150 Μ    19.69

ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  150 Μ  19.70

ΚΟΤΑΝΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ  80 Μ   10.61

 

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και στους προπονητές τους. Ευχόμαστε να έχετε πάντα επιτυχίες!!!

 

Η ομάδα αυτή θα μεγαλώσει!!!

(δελτίο Τύπου Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού Φίλιππος Καβάλας)