Στο δημοτικό νεκροταφείο της Καβάλας και στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 16:00 το τελευταίο αντίο στον 22χρονο Ιορδάνη Αδαμάκη που χάθηκε τόσο άδικα στην τραγωδία των Τεμπών.

 

«Ο Ιορδάνης έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας στο τρένο του θανάτου» λέει μεταξύ άλλων ο ΑΟΚ στην ανακοίνωσή του.

 

Η ανακοίνωση

 

Θρήνος, θλίψη, συγκίνηση, πόνος και μεγάλη οδύνη είναι κάποια από τα συναισθήματα μας, για την απώλεια της ζωής του πρώην ποδοσφαιριστή μας στην ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα,  Ιορδάνη Αδαμάκη που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας στο «τρένο του θανάτου» στα Τέμπη.

 

Μαζί με όλη την Ελλάδα, την Καβάλα, θρηνούμε και όλοι εμείς που είχαμε πριν 3 χρόνια την μεγάλη χαρά να συνεργαστούμε με τον Ιορδάνη Αδαμάκη που «διψούσε» πραγματικά για ζωή και διάκριση, από τη στιγμή που εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, ξεχωρίζοντας για το ήθος, το πάθος και την αγωνιστικότητα του

 

Σίγουρα αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες ώρες τα λόγια περιττεύουν και βέβαια θέλουμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους γονείς και τους οικείους του ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σκέψεις μας θα βρίσκεται διαρκώς  μαζί τους.

 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το δικό μας παιδί, Ιορδάνη Αδαμάκη.

 

Για το πρώην διοικητικό συμβούλιο

της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα

 

Σωτήριος Δεληκάρης

Αντώνιος Αντωνίου

Αντώνιος Κατσαμακίδης