Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καρατσιουμπάνης σε δήλωση του ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ενωμένος και είναι προσηλωμένος στο στόχο της εκλογικής νίκης για να απαλλαγεί η χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση που είχε από την μεταπολίτευση και μετά.

 

Αναλυτικά στη δήλωση του αναφέρει τα εξής:

 

“Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρίσκεται ενωμένος και στόχο προσηλωμένος στην εκλογική νίκη για να απαλλαγεί η χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε από τη Μεταπολίτευση και μετά.

 

Στη μάχη αυτή μπαίνουμε με αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και αξιοπρέπεια, για να απαλλάξουμε τη χώρα από το καθεστώς Μητσοτάκη, σχηματίζοντας μια προοδευτική κυβέρνηση υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας και τη δίκαιη ανάπτυξη.

 

Από αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς και καμία. Απευθύνω δημοκρατικό προσκλητήριο σε κάθε συμπολίτη μας που ασφυκτιά και βλέπει το εισόδημα του να συρρικνώνεται και που αγανακτεί όταν βλέπει το λογαριασμό του ρεύματος ή του σούπερ μάρκετ.

 

Σε κάθε συμπολίτη μας που επιζητά την αλλαγή στον τόπο, για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον γι αυτόν και τα παιδιά του.

 

Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι δημοσιογράφοι με σενάρια επιστημονικής φαντασίας να δημιουργήσουν εσωτερικές διαμάχες στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα το καταφέρουν.

 

Παρά τα όσα γράφονται, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και όλα τα μέλη του, θα συνεχίσουν δυναμικά, ενωμένα και αποφασιστικά για να αλλάξει σελίδα στη χώρα και να επανέλθει η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη.”