Για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, οι μικτές ομάδες Κ-14 και Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας επικράτησαν επί των ομάδων της ΕΠΣ Θράκης με 2-1 και 4-3 αντίστοιχα.

 

Σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

“Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων οι ομάδες Κ-14 και Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας, οι οποίες υποδέχτηκαν τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Θράκης στο Ενωσιακό Γήπεδο Καβάλας, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

 

Την αρχή έκανε η ομάδα Κ-14, η οποία επικράτησε της αντίστοιχης της ΕΠΣ Θράκης με σκορ 2-1. Ο Καραμανίδης έβαλε μπροστά την ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας στο 22', με την ομάδα της ΕΠΣ Θράκης να βρίσκει γρήγορα απάντηση με τον Μακρίδη στο 30'. 

 

Το πολύτιμο τρίποντο στην ΕΠΣ Καβάλας χάρισε ο Γκιαούρης στο 66' από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Πλέον, όλες οι ομάδες του ομίλου έχουν από τρεις βαθμούς, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για τη συνέχεια.

 

Στην κατηγορία Κ-16, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές

εναλλαγές συναισθημάτων και διακυμάνσεις στο σκορ, η ομάδα της Καβάλας κατάφερε να φύγει νικήτρια με το εμφατικό 4-3 και έτσι, να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου. 

 

Οι παίκτες της Θράκης κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Κωνστανταράκη στο 19', όμως η ΕΠΣ Καβάλας βρήκε γρήγορα απάντηση και ισοφάρισε με τον Προβατίδη στο 20' και λίγο αργότερα, στο 29' να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ανανιάδη. 

 

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, στο 37' η ομάδα της Θράκης κατάφερε να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσια, με τον Καρά Αχμέτ. 

 

Στην επανάληψη, η ΕΠΣ Καβάλας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε εκ νέου με τον Αποστολακάκη στο 48' και στο 61' ο Ανανιάδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διεύρυνε τη διαφορά και έβαλε την ομάδα του σε ξεκάθαρη θέση οδηγού. 

 

Το μόνο που κατάφερε μέχρι τη λήξη του αγώνα η ομάδα της ΕΠΣ Θράκης ήταν να μειώσει κι άλλο το σκορ με τον Κωνστανταράκη στο 76', με το 4-3 να παραμένει ως το τέλος του αγώνα.

 

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος (22/2), οι ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας θα βρεθούν στην Ξάνθη για δύο πολύ δυνατούς και σημαντικούς αγώνες.”