Στο πρόγραμμα ασφάλισης που προσφέρει ο όμιλος ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρίες ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ & AIG μπορούν να ενταχθούν με την εγγραφή τους στον Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ όλα τα παιδιά έως 15 ετών. 

 

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση του ΑΟΚ: 

 

Αγαπητοί γονείς, στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας ποδοσφαιρου μας  με τον όμιλο ΟΠΑΠ, για το πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ”, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι όλα τα παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαιρου  του οργανισμού  μας, έως 15 ετών με την εγγραφή τους στον Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ  μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ασφάλισης που προσφέρει ο όμιλος ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρίες ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ & AIG!

 

 

Η Ακαδημια του Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ , έχει πιστοποιηθεί & επιλεγεί ανάμεσα σε 148 Συλλόγους της Ελλάδας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ”  τα παιδιά - αθλητές μας επιλέγουν για να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, απολαμβάνουν προνόμια και μοναδικές παροχές.

 

 

Το γεγονός αυτό, σε συνδιασμό με το ότι όλο το τεχνικο μας επιτελείο είναι εξαιρετικά έμπειροι προπονητες με την άθληση και την εκμάθηση ποδοσφαιρου ,σε παιδιά μικρών ηλικιών, δίνουν στην Ακαδημία του Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ  ξεκάθαρο προβάδισμα στην εμπιστοσύνη που απαιτείται, ώστε ένας γονιός να επιλέξει το  για την άθληση των παιδιών και την ενασχόληση συγκεκριμένα με το άθλημα του Ποδοσφαιρου.

 

 

Υπενθυμίζουμε, ότι πέρα από τη σπουδαία παροχή της ασφαλιστικής κάλυψης, οι αθλητές μας στα πλαίσια του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν:

–  Αθλητικο Υλικό

–  Συμμετοχή αθλητών σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις

–  Συμμετοχή σε επιστημονικές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις μας, με εισηγητές μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος ΟΠΑΠ αθλητικές ακαδημίες.