Ο Δήμος Καβάλας ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους γνωστοποιεί έχουν εκδοθεί και αναρτηθεί τα προσωρινά αποτελέσματα των ωφελουμένων του Προγράμματος «Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής» - FEAD/ΤΕΒΑ. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στη Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας στην πλατεία Καπνεργάτη και στα ΚΕΠ του Δήμου Καβάλας (Δημοτική Ενότητα Καβάλας και Δημοτική Ενότητα Φιλίππων) έχοντας μαζί τους τον αριθμό της αίτησής τους προκειμένου να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα.

Από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων και για εφτά ημερολογιακές ημέρες όσοι απορρίφθηκαν έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν ένσταση ως προς την αιτία απόρριψής τους στους πιστοποιημένους χρήστες της Κοινωνικής Σύμπραξης. Συγκεκριμένα:

Από την Τετάρτη 21/10/2015 έως και την Τρίτη 27/10/2015 και ώρες 09:00 – 14:00 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται α) στην Δημοτική Καπναποθήκη – Πλατεία Καπνεργάτη για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Καβάλας και β) στο Πρώην Δημαρχείο Φιλίππων – ΚΕΠ για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, προκειμένου να καταθέσουν την ένστασή τους εφόσον το επιθυμούν. Η ένσταση κατατίθεται εντύπως, φέρει πρωτότυπη υπογραφή του ενιστάμενου και συνοδεύεται από απλά φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων, που αποδεικνύουν τους λόγους που επικαλείται. 

Να σημειωθεί ότι οι πιστοποιημένοι χρήστες απλά παραλαμβάνουν ενστάσεις και δεν εκφέρουν καμία αξιολογική κρίση επ’ αυτών.