Ένα πολύ ιδιαίτερο και όμορφο κλειστό γήπεδο μπάσκετ που δημιουργεί, παρουσίασε ο Δήμος Γλυφάδας, δείχνοντας το δρόμο για το μέλλον των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

Ανακοίνωση:

 

Tο μέλλον …είναι εδώ! 

 

Η «διαστημική» κατασκευή που βλέπετε είναι το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Γλυφάδας μας, το «μπαλόνι» που πολύ σύντομα θα απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι!

 

Σύγχρονο, λειτουργικό, ασφαλές, έτοιμο να χαρίσει τις συγκινήσεις που μόνο το μπάσκετ μπορεί να προσφέρει.

 

Η προσπάθεια για την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας είναι διαρκής: 

Την άνοιξη παραδώσαμε - μετά από τεράστια προσπάθεια - δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου (εκεί που υπήρχε ένα), στο ολοκαίνουργιο πλέον 1ο Δημοτικό Στάδιο της Γλυφάδας.

 

Τώρα, στη διπλανή ακριβώς έκταση - επί της οδού Παναγούλη - παραδίδουμε τρία γήπεδα μπάσκετ (εκεί που υπήρχαν δύο), δύο καινούργια ανοιχτά και ένα καινούργιο κλειστό. 

 

Ένα μοντέρνο κλειστό γήπεδο, με τις τελευταίες προδιαγραφές και όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις, απολύτως άνετο και ασφαλές, με παρκέ επαγγελματικών αγωνιστικών προδιαγραφών, με ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό για πλήρη λειτουργία κάτω ακόμα και από τις πιο δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες. 

 

Προσέξτε όμως και αυτό: Δεν είναι μόνο ότι απαιτεί λιγότερο χώρο και κατασκευάζεται πιο γρήγορα, αλλά έχει τουλάχιστον δέκα φορές μικρότερο κόστος από ένα «παραδοσιακό» κλειστό γήπεδο μπάσκετ! 

 

Το «μπαλόνι» αποτελεί δηλαδή μια πολύ οικονομικότερη λύση σε σχέση με την κατασκευή ενός κλασικού κλειστού γυμναστηρίου, ενώ είναι μια επιλογή που κερδίζει διαρκώς έδαφος διεθνώς για τη δημιουργία νέων κλειστών αθλητικών υποδομών.

 

Οι εργασίες όπως μπορείτε να δείτε είναι σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα θα τελειώσουν – μέχρι τα Χριστούγεννα τα παιδιά μας θα χαίρονται τους νέους αυτούς χώρους.

 

Όπως έλεγε και το πρόσφατο μότο του NBA, «it’s a whole new game». Είναι, λοιπόν, ένα εντελώς καινούργιο παιχνίδι στη Γλυφάδα και σας καλούμε να το απολαύσετε.