Οριστικά και αμετάκλητα όλες οι αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 θα μεταδοθούν στον ελεύθερο τηλεοπτικό σταθμό του ANT1.

 

Τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ ανάγκασαν της διεύθυνση του καναλιού να μεταφέρει όλες τις αναμετρήσεις στην ελεύθερη συχνότητα, δηλαδή στον ΑΝΤ1.

 

Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος του σταθμού Γιώργος Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο οποίος τόνισε πως τα σημερινά παιχνίδια θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1. Ωστόσο, αυτό ισχύει για όλο το πρόγραμμα των αναμετρήσεων στο εξής.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά ο ANT1 είχε ενημερώσει ότι τα 32 από τα 64 παιχνίδια του Μουντιάλ θα ήταν αποκλειστικά στην συνδρομητική πλατφόρμα του καναλιού, και αν κάποιος ήθελε να δει τους αγώνες θα έπρεπε να πληρώσει εξάμηνη συνδρομή 19,99 ευρώ.

 

Από τα πρώτα παιχνίδια όμως υπήρξαν τεράστια προβλήματα με την μετάδοση, καθώς έπεφτε το σήμα συνεχώς και αναγκαστικά οι αγώνες πήγαιναν στον τηλεοπτικό ANT1.

 

Φαίνεται πως τα προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν, οπότε πλέον όλοι οι φίλαθλοι μπορούν ελεύθερα να δουν τις αναμετρήσεις του Μουντιάλ, με το ερώτημα που περιμένουμε να απαντηθεί να είναι εάν θα επιστραφούν χρήματα στους συνδρομητές που πλήρωσαν για το ANT1+.