Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου διεξήχθησαν οι πρώτες αναμετρήσεις της 3η αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Καβάλας. 

 

Στο Ακροβούνι, μεγάλη νίκη με 1-2 πήρε ο Άρης Πηγών, απέναντι στην τοπική ομάδα του Ατρόμητου. Οι γηπεδούχοι αν και έμειναν πίσω στο σκορ με 0-1 με κεφαλιά του Γεωργιάδη, ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Βακιρτζή. Ο Άρης Πηγών όμως κατάφερε να πάρει ένα ακόμη διπλό με γκολ του Δουμάνη, που έγραψε το τελικό 1-2. Οι γηπεδούχοι είναι ευχαριστημένοι με την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας τους απέναντι σε ένα από τα φαβορί της κατηγορίας, καθώς δημιούργησαν καλές ευκαιρίες. Η ομάδα του Άρη σίγουρα αισθάνεται ευχαριστημένη με ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα. 

 

Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις συνέχισε ο Απόλλων Χρυσοχωρίου που συνέτριψε με 6-0 τον Ατρόμητο Χαλκερού. Μέσα σε δύο λεπτά στο 32’ και 33’ οι Κωνσταντάρας και Λάχμπατζης άνοιξαν το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ με τους Χαλπέτη στο 60’ και 75’, Μπούτο στο 65’ και Μελισσόπουλο στο 87’.

 

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν στο Κοκκινόχωμα το Βυζάντιο και ο Κεραυνός Ελευθερών. Το σκορ άνοιξε για τον Κεραυνό ο Μιχάλης Σαντογιάννης, με το Βυζάντιο να ισοφαρίζει με τον Κουτσογιαννάκη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν και το 1-2 με τον Δημήτρη Ντούμα, όμως η ομάδα από το Κοκκινόχωμα ισοφάρισε ξανά με τον Στάθη Μιχαηλίδη.

 

Στο Βερούλειο υπό το φως των προβολέων η ΑΕΚ Καβάλας επικράτησε με 2-0 επί του Βρασίδα Ν. Περάμου. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Άγγος και Χρυσικός.

 

 

Αποτελέσματα και πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ – 05/11/2022 

 

Ατρόμητος Ακροβουνίου-Άρης Πηγών 1-2

 

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Κεραυνός Ελευθερών 2-2

 

Απόλλων Χρυσοχωρίου-Ατρόμητος Χαλκερού 6-0

 

ΑΕΚ Καβάλας-Βρασίδας Ν. Περάμου 2-0

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ – 06/11/2022 

 

15:00 Αετός Οφρυνίου-Δόξα Θεολόγου

 

15:00 Αναγέννηση Λιμεναρίων-Ορφέας Ελευθερούπολης

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ - 09/11/2022

14:30 ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα-Α.Ο. Ποταμιάς