Οι πρώτοι τέσσερις αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Καβάλας διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου, με όλα τα παιχνίδια να έχουν νικητή.

 

Μεγάλο διπλό πέτυχε ο Ατρόμητος Ακροβουνίου επί της ομάδας του Κεραυνού Ελευθερών. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 0-1 για τους φιλοξενούμενους με γκολ του Τάσου Χολίδη στο 17’.

 

Στην Ελευθερούπολη την πρώτη του νίκη στη σεζόν πέτυχε ο Ορφέας με 2-1 επί του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, με τους γηπεδούχους να έχουν τέσσερα δοκάρια και πάνω από 20 τελικές προσπάθειες. Ο Ορφέας άνοιξε το σκορ με τον Μπαϊρακτάρη, ενώ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Κουτσικοβαγγέλη. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Προβατίδης. 

 

Εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αετός Οφρυνίου με 0-2 επί του Βρασίδα Ν. Περάμου με δύο δυνατά σουτ εκτός περιοχής από τους Τελίδη στο 43’ και Τσίλογλου στο 75’.

 

Δεύτερη εντός έδρας επικράτηση είχε ο Απόλλων Χρυσοχωρίου που νίκησε με 5-1 την ΑΕΚ Καβάλας κάνοντας το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Για τους γηπεδούχους δύο τέρματα πέτυχε ο Γκαντζαρίδης και από ένα οι Αγοραστός, Δόντσος και Σαρηγιαννίδης. Για την ΑΕΚ σκόραρε ο Χιονίδης.

 

 

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

 

Σάββατο (29/10)

 

Ορφέας Ελευθερούπολης - ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 2-1

Απόλλων Χρυσοχωρίου - ΑΕΚ Καβάλας 5-1

Βρασίδας Ν. Περάμου - Αετός Οφρυνίου 0-2

Κεραυνός Ελευθερών - Ατρόμητος Ακροβουνίου 0-1

 

 

Κυριακή (30/10)

 

14:30 ΑΟ Ποταμιάς - Άρης Πηγών

15:00 Δόξα Θεολόγου - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

15:00 Ατρόμητος Χαλκερού - Αναγέννηση Λιμεναρίων