Ανοίγει ο κύκλος των καταθέσεων για τις υποκλοπές στο πλαίσιο της έρευνας για τη διαρροή απόρρητων στοιχείων που διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.

 

 

Την Πέμπτη (11/8), ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου θα προσέλθει στον κ. Ντογιάκο, για να καταθέσει για το θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών σε βάρος του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και των δημοσιογράφων Θανάση Κουκάκη και Σταύρου Μαλιχούδη.

 

Ο κ. Τέλλογλου κλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες και για τυχόν παρακολούθηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητοτσάκη το 2018, ενώ ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την σχετική αναφορά στο twitter του δημοσιογράφου που διενήργησε δημοσιογραφική έρευνα για την υπόθεση των υποκλοπών.

 

Όπως αναφέρει σε ένα tweet του ο δημοσιογράφος «ο ιδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να “ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την σύζυγο ή την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες».

 

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.